Avon Attraction One White & Black... Dva neodoljiva unisex parfema nadopunjuju se poput slagalice. Jedna bočica je svijetla, s uzbudljivom kombinacijom svježe smokve i cedrovine, a druga zavodljiva, s drvenim, pikantnim kardamomom. Oba mirisa su podjednako snažna i jedinstvena. Jedino je pitanje koji ćete izabrati da vas prati na svakom koraku. Ili, još bolje, odaberite oba!

avon attraction one

Avon Attraction ONE mirisi donose novi #unisex način povezivanja kroz parfeme. Prvi put imamo mirise koji potiču kemiju između dvoje ljudi, produžavajući osjećaj zajedništva - čak i kada nisu zajedno. Attraction One linija sastoji se od dva parfema FRESH i INTENSE uz jednu zajedničku tajnu: snažan mirisni akord koji leži u srcu obje mirisne formule. Ekskluzivni mirisni THE ONE akord kreirali su svjetski vodeći parfumeri kako bi produžili osjećaj strasti i uzbuđenja koje dvoje ljudi imaju kada su zajedno. The One akord u sebi kombinira kremastu tonku i sočnu limetu kreirajući očaravajuću auru u iskričavom duhu oba parfema. Mogu ih koristiti i žene i muškarci, naglašavajući svoju osobnost balansiranjem između svježine i senzualnosti. 

avon attraction one

"Kao jedna od vodećih kompanija u svijetu mirisa, Avon lansiranjem unisex parfema poziva korisnike da preispitaju svoj stav o mirisima, a kada su u pitanju spol i senzualnost. Oba parfema su univerzalna i naglašavaju ono što partneri najviše cijene: osjećaj bliskosti čak i kada su fizički odvojeni", ističe Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću u Hrvatskoj. 

avon attraction one

Zahvaljujući Attraction One unisex parfemima, Avon mijenja percepciju tradicionalnog načina zavođenja kreirajući osobnu poveznicu između nosioca oba parfema, ali uz očuvanje svoje autentičnosti i samosvjesnosti. 

avon attraction one

Avon Attraction FRESH je citrusni, aromatični i drvenasti miris koji se otvara brazilskom narančom uz cvjetne note ljubičice i sočne smokve za prvi svjetlucavi utisak. Zlatna prozračnost krije se u srednjim notama koje počinju sicilijanskim cvijetom limuna kombiniranim s bogatim notama začinskog šafrana, a zatvaraju se svjetlucavim THE ONE akordom. U bazi mirisa leži umirujuća kombinacija prozračne cedrovine, benzoina i nježnog mošusa. Zajedno, ove note žive u savršenoj harmoniji i stvaraju posebno osvježavajući mirisni trag. 

avon attraction one

Avon Attraction INTENSE je orijentalna, drvenasta i jantarna kombinacija koja donosi novi pogled na senzualnost, zahvaljujući čistoj i začinskoj kombinaciji kardamoma, roza bibera i specijalne note Bergamot NaturePrint® u vrhu mirisa. U srednjim notama Transluzone donosi osjećaj suvremenosti i pokreta uz svježinu cvijeta naranče i posebnu senzualnost THE ONE akorda. Slatka vanilija u kombinaciji s neodoljivom sandalovinom i bogatim ekstraktom Santos SFE kave stvara bazni mirisni trag za slojevito otpuštanje, kao savršena nadopuna gornjim začinskim slojevima.

Avon Attraction One FRESH i INTENSE unisex parfeme možete pronaći u Avonovom katalogu po cijeni od 134,90 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.