Tea Infusion Skincare jedinstvena je patentirana tehnologija koja omogućuje listovima čaja da zadrže svojstva antioksidansa nepromijenjena, poput dobre šalice čaja. Dakle, možemo reći da je Teaology 0% vode i 100% infuzije čaja. I da će je vaša koža obožavati

teaology

Prekrasan paket prirodne kozmetike Teaology dobiva:

MIRNA PUCELJ, VINKOVCI

teaology

Teaology linija za njegu kože nadahnuta je prirodom, a pokretana patentiranom tehnologijom za stvaranje sigurnih i visokih performansi proizvoda. Riječ je o proizvodima koji ne sadrže parafin, parabene, SLS, SLES, sintetička bojila, formaldehide, sintetičke mirise (više od 1%), ft-alate, netopive plastične mikro-kuglice, nanočestice, mineralna ulja i životinjske sastojke. Također, svi proizvodi su dermatološki testirani kako bi se zajamčila sigurnost i podnošljivost svim tipovima kože. Učinkovitost čajne infuzije za njegu kože dokazana je sveučilišnim studijama, a za svaki proizvod bira se najučinkovitija vrsta čaja na temelju njegovih aktivnih sastojaka. Osim toga, sva ambalaža je 100% reciklirajuća.

teaology

U Teaology liniji voda je zamijenjena pravim čajevima iz obnovljivih izvora i do 99% sastojaka prirodnog podrijetla. Infuzija bogata antioksidansima, mineralima, vitaminima i elementima u tragovima čini svaki proizvod u potpunosti aktivnim i funkcionalnim za potrebe kože. Iza svakog lista čaja stoji žena. Teaology podržava Wikiliya zajednicu Balangoda u Šri Lanki financiranjem obrazovanja i pristupa zdravstvenim ustanovama. Čaj koji koriste uzgajaju i beru na održiv način poštujući biološku raznolikost i lokalne zajednice proizvođača.

teaology

Osvježavajuća krema na bazi matcha čaja osigurava savršeno vlaženje kože do 72 sata. osvježavajuća je poput sorbeta. Matcha Lemon Eau de Toilette svjež je i cvjetni miris nadahnut ceremonijom ispijanja čaja koji ćete obožavati u tople proljetne dane. Krema za ruke i nokte s infuzijom plavog, bijelog, crnog i matcha čaja hrani i njeguje osjetljivu kožu ruku.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.