Blagdani su vrijeme kada stvaramo uspomene s najdražima, ali i kada se prisjećamo nekih minulih lijepih trenutaka. Stoga ne čudi što je mnogima zaigralo srce kada su spazili Runolist čokoladu na policama. Jer Kraš je dio najsretnijih odrastanja i blagdanskih priča     

  kras

Ekskluzivno predstavljanje novog Kraševa blagdanskog asortimana, održano u prostorima najslađe tvornice, oduševilo je sve okupljene goste. Predvorje zgrade u kojoj svakodnevno nastaje čokoladna čarolija pretvoreno je u bajkovito Kraš zimsko naselje ispunjeno vilenjacima, kuglicama, lampicama, Kraševim junacima Životinjskog carstva te ukusnim pralinama i čokoladnom fontanom.

kras

Skladni okusi najpoznatijih Kraš pralina i ovih blagdana donose posebne čarobne čokoladne trenutke. Uz prepoznatljive Griotte i Fontanu, najsjajnija zvijezda ovogodišnjeg blagdanskog asortimana pralina svakako je Bajadera. Njeno novo pakiranje u obliku knjige u sebi krije povijest i priču o ovoj bezvremenskoj slastici.

kras

Uz oživljavanje priče o Bajaderi, Kraš je oživio tradicionalne, dobro čuvane čokoladne recepture Runolista i Trijumfa. Ti legendarni okusi u svom izvornom pakiranju dolaze pod nazivom Kraš klasici i prava su poslastica za ljubitelje i poznavatelje čokolade, nostalgičare te one koji u svojim božićnim poklonima žele darovati dio povijesti.

kras

Ovih dana na male ekrane dolazi i novi spot za Kraševu kraljicu – Bajaderu, koja je širom svijeta stekla status vrhunskog deserta i najprepoznatljivijeg Kraševog proizvoda. Najava za spot bio je nastup plesačice na svili u kojem su uživali svi uzvanici Kraševe bajkovite večere.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.