Kada dođete umorni s posla, želite pet minuta za sebe, kako biste zastali i rekli: "Bit će bolje, sada uživam u najboljem mogućem trenutku, nema savršenijeg trenutka od ovoga", a Durance mirisne svijeće bit će vaša podrška u tome

durance darivanje mirisne svijece

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoju zimsku mirisnu svijeću, po vlastitom izboru (Smrznute bobice, Naranča cimet ili Blistava božikovina), su:

TATJANA MILAS, SL BROD

SANJA MATONICKIN, ZAGREB

PINIJA DUVNJAK, KAšTEL STARI

 

durance darivanje mirisne svijece

Mirisna svijeća Smrznute bobice

Mirisna svijeća bobičastog voća obavija vaš dom svojim voćnim, svježim i gurmanskim notama gotovo 40 sati. Sastavljena od biljnog voska i pčelinjeg voska, 100% prirodnog voska, izlivena u radionicama u Grignanu u Drôme Provençaleu, probudit će najljepše božićne uspomene. Miris smrznutog bobičastog voća koji su razvili naši majstori parfumeri u Grasseu otvara se valovima bergamota prije nego što otkrije svoje cvjetno/gurmansko srce s notama ljubičice, ruže i cimeta na bazi pačulija, cedra i vanilije.

durance darivanje mirisne svijece

Mirisna svijeća Naranča cimet

Svijeća s mirisom naranče i cimeta, voćnog mirisa naranče pojačanog toplinom cimeta i klinčića oduševit će vas tijekom zimskih mjeseci. Ovaj pikantni miris trenutno stvara toplu i ugodnu atmosferu, savršenu za blagdansku sezonu. Izuzetno zarazna, svijeća s cimetom podsjeća na gurmanske trenutke Božića, između pravljenja kolača i priprema za doček Nove godine. Pravi je užitak paliti je svaki dan. Sastavljena od prirodnog voska (biljni vosak i pčelinji vosak) i pamučnog fitilja, savršeno vraća gurmanske i začinske note ovog must-have mirisa sezone.

durance darivanje mirisne svijece

Mirisna svijeća Blistava božikovina

Pjenušava svijeća s mirisom božikovine obasjava interijer biljnim i puderastim notama gotovo 40 sati. Sastavljena od biljnog voska i pčelinjeg, 100% prirodnog voska, izlivena u našim radionicama u Grignanu u Drôme Provençaleu, probudit će najljepše božićne uspomene. Buket božikovine obučen u zlato i šljokice svjetluca i obasjava interijer te puderastim biljnim notama posipa vaš dom. Pjenušavi miris božikovine, koji su razvili majstori parfumeri u Grasseu, otvara se valovima bergamota i ljubičice prije nego što otkrije svoje cvjetno srce s notama heliotropa, jasmina i kamelije na mošusnoj i drvenastoj bazi.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.