Vrhunski stručnjaci za ten u laboratorijima Giorgio Armani Beauty kreirali su power fabric, novu tekuću podlogu koja pruža dugotrajno prekrivanje i osjećaj druge kože uz prozračan i blistav finiš, te besprijekornu postojanost u svim okolnostima. Baš poput kultnog Armanijevog sakoa, power fabric pripovijeda priču o uspješnoj, samopouzdanoj, modernoj i elegantnoj ženi

giorgio armani power fabric

Power Fabric neizostavan je korak u makeup rutini - prekriva nepravilnosti i ujednačava ten za prirodan izgled bez osjećaja težine. Obavija kožu prozračnim velom koji naglašava crte lica i uklanja sve znakove umora. Giorgio Armani Beauty donosi novu razinu izvrsnosti u makeupu: podlogu koja se temelji na inovativnim tehnološkim postignućima.

Nadahnut odlikama formule MAESTRO FUSION MAKEUP, power fabric je koncentracija ulja koja ten obavija dugotrajnim, blistavim velom bez masnog sjaja. Kao i tekuće sjenilo za oči EYE TINT, power fabric sadrži suspenziju pigmenata koja bojama daje čistoću i intenzitet. Revolucionarna formula: iznimno fina suspenzija ulja/pigmenata koja se lako nanosi i besprijekorno stapa s kožom, pružajući nezaboravno osjetilno iskustvo.

giorgio armani power fabric

Tekstura se nakon nanošenja stapa s kožom i učinkovito skriva nepravilnosti ispod prozračnog, mat vela koji na koži ne ostavlja osjećaj težine. Besprijekorni rezultati traju 16 sati. Ova je podloga neizostavan dio makeupa za žene koje točno znaju što žele: biti lijepe, prirodne i samopouzdane.

giorgio armani power fabric

Podloga power fabric dolazi u 12 nijansi koje pristaju svim tonovima kože. Formula je prilagođena svakoj nijansi te omogućuje optimalno prekrivanje bez neujednačenosti ili gubitka sjaja, čak i na najtamnijem tenu.

Giorgio Armani Beauty kozmetika ekskluzivno je dostupna u parfumerijama Douglas > trg bana J. Jelačića, Arena Centar Zagreb, te Mall of Split

Cijena: 399 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.