Podočnjacima i  vrećicama ispod očiju napokon je stigao kraj! Revolucionarna nova linija inovativnih proizvoda protiv podočnjaka, bora i spuštenih kapaka, poznatog europskog brenda Remescar, konačno je dostupna u Hrvatskoj

remescar protiv tamnih podocnjaka

Podočnjaci, i vrećice ispod očiju više ne moraju biti izvor nelagode i frustracije. Uz nove proizvode poznatog europskog brenda Remescar nestaju u samo dvije minute, što će sigurno osvojiti sve obožavatelje kvalitetne njege kože. Novi proizvodi gotovo su 90 % biljnog podrijetla s klinički dokazanom učinkovitošću.

Zahvaljujući prirodnim sastojcima poput minerala gline, ekstrakta crvene alge, sjemenki kvinoje, gospine trave i svilenog bagrema, nove kreme sprečavaju isušivanje kože, pružaju dodatnu hidrataciju i štite elastična vlakna kože. I kao šećer na kraju, rezultati su vidljivi odmah – u samo dvije minute! Uz to, nova linija proizvoda jednostavno se može nanositi i na našminkano lice. 

remescar protiv tamnih podocnjaka

Predstavljanje triju novih proizvoda u Galeriji Kranjčar, na prvi dan proljeća, oduševljeno su pratila brojna poznata lica iz svijeta mode i ljepote, među njima Nataša Janjić Medančić, Mirna Maras Batinić, Barbara Kolar, Mirjana Mikulec, Olja Vori, Ogi Antunac, Suzana Štimac, Tihana Harapin Zalepugin, Loredana Bahorić, Boris Banović, Katarina Smolić i brojni drugi.

Prisutni gosti saznali su sve o novoj liniji tretmana podočnjaka, sitnih bora i spuštenih kapaka. Također, pod vodstvom stručnih predstavnika, dermatologinje Jelene Meštrović Štefekov te poznate vizažistice Marije Butković, posjetitelji su na licu mjesta mogli vidjeti učinak te sami isprobati nove proizvode: Remescar kremu protiv spuštenih kapaka, Remescar kremu protiv podočnjaka i vrećica ispod očiju te Remescar instant korektor bora. Novopredstavljeni proizvodi kreirani su s posebnom pažnjom kako bi bili prikladni za svaki tip kože. 

remescar protiv tamnih podocnjaka

"Ponosni smo što su Remescar proizvodi konačno dostupni na hrvatskom tržištu. U užurbanom načinu života, svi mi tražimo brza rješenja i pomoć u njezi kože, a wow efekt koji u samo dvije minute pokazuje odlične rezultate prava je revolucija koja će mnogima olakšati i uljepšati svakodnevicu. Ova tri proizvoda jednostavna su za korištenje, rezultati su vidljivi odmah i savršeno će dopuniti dnevnu beauty rutinu", kazala je Maja Kovač, Business Unit Manager Oktal Pharme. 

Europski brend Remescar, koji u Hrvatskoj zastupa Oktal Pharma, nudi asortiman klinički dokazanih tretmana za pomoć onima koji pate od podočnjaka i vrećica ispod očiju. Instant proizvodi smanjuju podočnjake i bore te podižu opuštene kapke. Zahvaljujući tome maksimiziraju rezultate i dugoročno omogućuju zdravu i blistavu kožu. Revolucionarni Remescar proizvodi za njegu kože, osim u ljekarnama, dostupni su  na webshopu VAŠE ZDRAVLJE.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.