Novi Givenchyjev cvjetno-voćni miris prkosi zakonima privlačnosti, pun kontrasta u svijetloj prizmatičnoj bočici. Ovo ljeto probudit će u vama zavodnicu koja obožava slobodu, šarm i ženstvenost. Vaša spontanost bit će zarazna, a vaša prirodnost očaravajuća 

miris irresistible givenchy

Vođen mladenačkom energijom svog osnivača, Givenchy nastavlja ispisivati povijest novim mirisnim uratkom Irrésistible Givenchy. Produhovljen, eteričan i neustrašiv, miris je koncentrat čiste zavodljivosti, šarma i ženstvenosti. Njegova magnetska snaga nas privlači u oslobađajuće ritmove predivnog plesa. Njegova spontanost je zarazna, zadivljujuća i zanosna. 

miris irresistible givenchy

Fanny Bal, Dominique Ropion i Anne Flipo tvorci su ovog novog cvjetno-voćnog mirisa koji se poigrava kontrastima: ljupka ruža pleše sa  sjajnim notama bijelog drveća. Nježni miris otvara se voćnim i sočnim aromama kruške i ambre, u srcu mirisa puderasti iris dolazi u dodir s neodoljivom ružom, dok se ugodna cedrovina i osebujna ambra stapaju s mošusom stvarajući neodoljivu fuziju za kraj.

miris irresistible givenchy

Zaštitno lice mirisa je Fran Summers, ljepotica proročkog imena jer je sunce prati kamo god krene.  Sa zadivljujućom prirodnošću, britanska manekenka utjelovljuje novi Irrésistible Givenchy. Čarobna, spontana, sama njezina prisutnost poziva na zabavu. Za nju je život ples. Njezina tajna? Sloboda. Jednostavno, uživa biti ono što je, biti tamo gdje želi, na svoj način. I zato je neodoljiva! Baš kao i novi Irrésistible Givenchy.

miris irresistible givenchy

Cijene:
Irrésistible Givenchy 35ml; 494 kn
Irrésistible Givenchy 50ml; 705 kn
Irrésistible Givenchy 80ml; 847 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.