Proslavite buđenje prirode i otvorite se pozitivnim promjenama, kako u sebi tako i oko sebe, uz L'Erbolario predivne mirisne note koje će vam uvijek i svugdje ponuditi emocije proljeća

lerbolario proljece

"Nije dovoljno samo živjeti!" - reče leptir. "Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!". Citat je to Hansa Christian Andersena koji nas kao nikad prije mami na svježi zrak i livade prepune cvijeća. A što je proljeće bez mirisa i trešnjina cvijeta!? Miris rascvale trešnje parfema Tra i Ciliegi podsjeća na slatkastu, rascvjetalu krošnju trešnje i oličenje je čistoće i dragosti osobe koja ga nosi. Mirisna krema za tijelo Tra i Ciliegi nježna je i daje osjećaj predivne, mekane kože. Trešnja je zvijezda ove kreme sa svojim sokom bogatim blagotvornim vitaminima, antioksidativnim ekstraktima, umirujućoj destiliranoj vodi i uljem ekstrahiranim iz sjemenki za elastičniju kožu. Osim toga, predivan cvijet trešnje ima zaštitni i tonificirajući učinak na kožu, a tu su još i hranjiva svojstva kokosovog i kakaovog maslaca, maslinovog ulja i ulja suncokretovih sjemenki. Bez silikona, parabena i vazelina, uživajte u ovoj kremi s 97% sastojaka prirodnog podrijetla.

lerbolario proljece

Parfem Regine dei Prati nježan je i prozračan, stopljen s jednostavnošću livadnog cvijeća u proljeće. Otmjen i slastan, inspiriran je laganim i prozračnim mirisom tek probuđene prirode. Njegova srž miješa se s kreativnim notama cvijeća s livade, koje služe kao pozadina veoma laganim i zavodljivim drvenastim akcentima koji otkrivaju beskonačnu ljepotu i jednostavnost. Fluid za tijelo Regine dei Prati ima antioksidativno i zaštitno djelovanje.  Njezina formulacija sadrži organsko ulje dvogodišnje pupoljke i trehalozu iz Trehala Manna, koje čuvaju vlagu, dok organsko suncokretovo ulje i neosapunjive frakcije maslinovog ulja štite vašu kožu od radikala. Na kraju, vaša će koža biti očarana nježnim i nevinim mirisom koji podsjeća na zadivljujući sjaj proljetnog dana. Bez silikona, parabena i vazelina uz 96% sastojaka prirodnog podrijetla, učinit će vašu kožu božanstvenom!

lerbolario proljece

Ne zaboravite ostale L'Erbolario mirisne linije. Definitivno, za svakoga postoji ono nešto što može nazvati svojim, što popravlja raspoloženje i podiže samopouzdanje. Možda ćete odabrati puderasti Iris, tajanstveni Lillà Lillà ili živahnu Accordo Viola? Izbor je na vama!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.