Osnovan 1851., legendarni njujorški brend visokokvalitetnih proizvoda za njegu kože ove godine slavi velikih 170 godina postojanja. Čarolija zvana "Kiehl's iskustvo" proširila se diljem svijeta i nastavlja oduševljavati formulama visoke kvalitete i najvećom stručnošću kad je riječ o njezi kože

Kiehl's 170 godina

Započevši kao mala ljekarna u njujorškoj četvrti East Village, obitelj osnivača Kiehl’sa krenula je s misijom pružanja personalizirane usluge i proizvoda za njegu kože. Već tada kombinirala se najnaprednija tehnologija i jedinstveni, učinkoviti sastojci za unaprjeđenje zdravlja i izgleda kože. Tijekom godina, Kiehl’s je ostao vjeran toj misiji te kako onda, tako i sada, uvijek na prvo mjesto stavlja iskustvo kupaca. Kad je riječ o usluzi, Kiehl’s ima tradiciju nadilaženja očekivanja i svaku interakciju s kupcem čini informativnom i prilagođenom jedinstvenim potrebama kože te osobe. Irving Morse, član obitelji osnivača prve Kiehl’s ljekarne, tijekom ranih 1900-ih, posebno je cijenio interakciju sa kupcima i poticao ih je da isprobaju njegove ručno rađene pripravke prije odluke o kupovini. Tu je poteklo i danas poznato načelo Kiehl'sa "isprobaj prije kupnje" – pa tako svatko tko posjeti Kiehl’s može dobiti personaliziranu uslugu uz uzorke preporučenih proizvoda.

Kiehl's 170 godina

Globalna voditeljica za edukaciju i korisničko iskustvo Kiehl’sa, Cammie Cannella, objašnjava: "Tijekom desetljeća Kiehl’sova usluga uvijek je ostala utemeljena na edukaciji, jer svaki kupac koji nas posjeti može očekivati personalizirano savjetovanje i preporuke proizvoda zajedno s prikladnim uzorcima. Posvećeni smo pomaganju kupcima da prije svega razumiju jedinstvene potrebe svoje kože, kao i tome da pronađu sastojke, formule i rutine koje će im najviše koristiti."

Danas se čarolija zvana "Kiehl’s iskustvo" proširila diljem svijeta i nastavlja oduševljavati formulama visoke kvalitete i najvećom stručnošću po pitanju njege kože. Kako bi se proslavilo ovo nasljeđe dugogodišnje posvećenosti temeljnim vrijednostima, ponosno predstavlja dvije kolekcije u ograničenom izdanju; klasičnu kolekciju ekskluzivnih izdanja kultnih formula koja uključuje najpoznatije Kiehl’sove proizvode i po prvi put ikad, kolekciju inspiriranu poviješću Kiehl’sa, koja se sastoji od dvije posebne formule inspirirane arhivima Kiehl’sovih početaka.

Kiehl's 170 godina

KOLEKCIJA EKSKLUZIVNIH IZDANJA KULTNIH FORMULA

Na ovu značajnu 170. godišnjicu Kiehl’s lansira kolekciju ekskluzivnih izdanja kultnih formula koje stižu u prekrasnom, stakleno bijelom pakiranju sa zlatnim detaljima. Riječ je o najpopularnijim i najprodavanijim Kiehl’s proizvodima svih vremena: Midnight Recovery Concentrate, Ultra Facial Cream, Calendula Herbal-Extract Toner i Creamy Eye Treatment with Avocado.

Kiehl's 170 godina

KOLEKCIJA INSPIRIRANA POVIJEŠĆU KIEHL'SA

Prvi put, Kiehl’s je zaronio duboko u svoj arhiv omiljenih formula kako bi vratio dva povijesna proizvoda iz prošlih desetljeća. Pažljivo odabrani kako bi odali počast trendovima ljepote koji su revolucionirali prijašnja razdoblja, kolekcija inspirirana poviješću Kiehl’sa nanovo je osmišljena za modernog poznavatelja njege kože.

Kiehl's 170 godina

Esencijalna ulja Love-Luring, Fortune Seeking i Jinx-Removing: godine 1921., nakon preuzimanja ljekarne, Irvin Morse osmislio je prvu liniju mirisa. Uz legendarni proizvod Original Musk Oil koji je brzo stekao slavu i postao prepoznatljivim Kiehl’s mirisom, g. Morse također je nudio preko 120 esencijalnih ulja koja su se koristila kao osobni miris. Inspirirani tinkturama za "privlačenje sreće" po kojima su tada bili prepoznatljivi, na Kiehl’s police opet su vraćena tri očaravajuća mirisa:

Love-Luring Essence Oil – ovaj sofisticirani cvjetni miris je "ljubavni napitak" modernog doba. Puna cvjetna aroma obogaćena jasminom, ružom i ylang-ylangom.

Fortune-Seeking Essence Oil – esencijalno ulje za one koji traže malo sreće. Lagan, svjež miris obogaćen notama citrusa i bijelog čaja.

• Jinx-Removing Essence Oil – inspiriran sličnim pripravcima iz 1920-ih, ova jedinstvena aroma stvorena je za one koji traže nove početke i osobnu slobodu. Topao, senzualni miris obogaćen vetiverom i sandalovinom.

Kiehl's 170 godina

HERITAGE FRENCH ROSEWATER TONER

Šezdesete su označile novo doba za njegu kože i proslavile početak korištenja rutine u nekoliko koraka. Kupci su tražili proizvode koji su dekadentni i luksuzni kako bi se tako njegovali kod kuće i uživali u trenutcima za sebe. Inspirirana kolekcijom Kiehl’s tonera s ružinom vodicom iz 1960-ih, stiže nova, osvježena formula – Heritage French Rosewater Toner. Novi tonik obogaćen je ružinom vodicom i cijelim, ručno ubranim laticama turskih ruža iz obnovljivih izvora. S nježnim i svježim mirisom, ovaj nježni toner hidratizira kožu i uravnotežuje joj pH za glađu kožu, meku poput latica.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.