Normaderm Night Detox nova je Vichy njega koja tijekom noći drži lučenje sebuma pod kontrolom, nepravilnosti i pore su manje vidljive, a ten postaje svjež i čist. Noćno nanošenje aktivira detoksikaciju i dubinsko čišćenje kože koja se budi preoblikovana

vichy noramderm nuit

Prilikom spavanja  na koži se i dalje pojačano tvori sebum: osjećaj prljave kože prilikom buđenja uzrokuje povećano lučenje sebuma tijekom noći. Biološku aktivnost kože na kojoj se temelje sve funkcije  ljudskog organizma regulira cirkadijalni ritam (24 sata) te noću tvorba sebuma doseže svoj vrhunac oko 4 sata ujutro. Lučenje sebuma tada je pojačano i katalizira proliferaciju bakterija  što uzrokuje nečistoće na masnoj koži.

Upravo zbog toga je masna koža nakon buđenja lošije kvalitete te je sjajna, ljepljiva i začepljenih pora. Koža više ne diše i ne može vršiti svakodnevne procese.  Inovacijama na području razumijevanja njege kože s nepravilnostima Normaderm linija proizvoda postala je stručnjak za čišćenje, njegu i prekrivanje masne kože sklone nepravilnostima. Normaderm Night Detox nova je Vichy njega koja tijekom noći drži lučenje sebuma pod kontrolom, nepravilnosti i pore su manje vidljive, a ten postaje svjež i čist. Noćno nanošenje aktivira detoksikaciju i dubinsko čišćenje kože koja se budi preoblikovana.

Cijena: 131, 73 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.