Durance je u svojoj trgovini u Bauerovoj 5 organizirao Spring Party kako bi predstavio najnoviju kolekciju mirisa za dom, gdje su gosti uživali u večeri ispunjenoj divnim mirisima, sjajnom društvu i zaraznim ritmovima pod palicom DJ Bojana.

 Durance

Durance je nedavno predstavio tri očaravajuća nova mirisa koji unose svježinu i radost u svaki prostor:

Cvijet jabuke: Nostalgijski miris koji budi sjećanja na djetinjstvo i bakin vrt.
Eukaliptus menta: Osvježavajući miris koji revitalizira atmosferu.
Mandarina bergamot: Vesela citrusna kombinacija koja razvedrava svaki prostor.

Osim predivnih novih mirisa za dom, lansiran je i novi parfem Sjajni Bergamot, koji sadrži zanimljivu kombinaciju citrusnih nota s vetiverom, mošusom i lavandom.

durance

Durance oaza

Događaj je također označio debi novog koncepta trgovine, Durance Oaza, koji obuhvaća pažljivo izabrane brendove koji se uklapaju u Durance priču. U ponudi su klompe talijanske dizajnerice Antonelle Doti, hammam pamučni ručnici, francuski čajevi Terre d'Oc i razni drugi proizvodi koji čine savršen mirisni poklon.

Goodie bag je bio izrađen od recikliranih materijala, s recikliranom knjigom koja je nosila različite poruke za svakoga, mirisnim bookmarkom i dozom omekšivača.

Durance

Na Durance druženjima uvijek se skupljaju donacije, pa su se i ovog puta prikupila sredstva i uplatila pomoć za samohranog oca.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.