Nakon bisera i zlata, Carita je odlučila naše lice počastiti najluskuznijim sastojkom ikada - dijamantom. Zvuči toliko dobro, a i djeluje, više nego odlično

diamant de beaute carita kremaVrhunska njega kože koja spaja samu srž biljaka i mineralni svijet iz srca rijetkih dragulja, kombinirajući ih sa zadnjim postignućima u biotehnologiji.

Po prvi puta, CARITA se poslužila gemoterapijom, granom kristaloterapije (liječenje uz pomoć kristala). Gemoterapija koristi tkiva rastućih biljaka, kao što su mladi izdanci i pupoljci, koji su pravi koncentrati "potencijalne biološke energije".

Gemoterapija također uključuje ekstrahiranje jedinstvenih dobrobiti iz dragog kamenja, poput minerala i elemenata u tragovima, temeljni za ljepotu, sjaj i mladost kože.

U kremi "Diamant de beaute", Carita nudi 3 iznimna izvora: mineralnu jezgru dijamanta i turmalina, biotehnološku jezgru i biljnu jezgru.

Dok dijamantni prah katalizira energiju, prah turmalina pospješuje cirkulaciju i daje energiju. Biotehnološka jezgra obogaćena je ekstraktom mirte koja potpomaža sintezu dugovječnih proteina koji produžuju mladost kože.

Biljna jezgra s izvornim stanicama plavog lotusa štiti kožu od 2 glavna faktora starenja: slobodnih radikala i djelovanja negativnih šećera.

Ova revolucionarna krema s odvažnom formulom s ultra-preciznim djelovanjem i gotovo savršenom stručnošću i efikasnošću, djeluje na dugovječnost stanica kože ponovno izgrađujući kožu iznutra.

Cijena: 3 159 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.