Maskara je neizostavan dodatak u svakoj ženskoj torbici. No, ponekad je teško pronaći odgovarajuću maskaru, onu koja će štititi naše trepavice, produljiti ih i dati im veći volumen. Guerlain ima rješenje za sve neodlučne dame – novu maskaru Maxi Lash So Volume

guerlain_maxilashsovolume_cijela

Guerlain je lansirao na tržište novu jedinstvenu maskaru Maxi Lash So Volume s neobičnom četkicom koja pruža izuzetan volumen trepavicama. Nova maskara ima silikonsku četkicu i malo je zašiljena. Samo 2-3 poteza i trepavice mogu na crveni tepih - definirane su savršeno, veće su, baršunasto crne i puno gušće. Tko kaže da treba ići stavljati umjetne, Guerlainova maskara će to napraviti sama.

guerlain_maxilashsovolume_cijela1

Od prvog poteza četkice, nježna, kremasta i elastična formula kreira znatno gušće trepavice. Prepuna njegujućih sastojaka koji štite trepavice, obogaćena je posebnim uljima koji se lijepe na trepavice kako maskara ne bi „curila“ i izuzetno sjajnim uljima koji crnu boju čine intenzivnijom. Četkica od elastomera bez problema klizi po trepavicama i zahvaljujući svom obliku, obavija svaku trepavicu, čak i one najmanje u kutovima očiju kako bi ih sve senzacionalno uvinula. Trepavice su obavijene i formirane do savršenstva, bez rizika nanošenja prekomjerne količine. Guerlain Maxi Lash So Volume maskara neizostavna je u vašoj torbici. Zablistajte s zapanjujućim i očaravajućim volumenom i čarobno crnim trepavicama.

Cijena: 259 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.