Na najpoznatijem svjetskom sajmu prirodne kozmetike u Europi Vivaness, Dr.Hauschka umirujuća maska proglašena je najprodavanijim proizvodom u kategoriji preparata za njegu lica

dr hauschka umirujuca maskaNa najpoznatijem svjetskom sajmu prirodne kozmetike Vivaness (tradicionalno se svake godine održava u sklopu renomiranog vodećeg sajma organskih proizvoda Biofach u Nurnbergu), Dr.Hauschka umirujuća maska proglašena je najprodavanijim proizvodom u kategoriji preparata za njegu lica. Ova je maska, namijenjena osjetljivoj koži sklonoj crvenilu, sada i službeno jedan od najuspješnijih preparata u 2009. godini za njegu lica u segmentu prirodne kozmetike.

Dr.Hauschka umirujuća maska pomaže osjetljivoj koži sklonoj crvenilu pri obnavljanju svoje prirodne ljepote. Visokokvalitetni sastojci kao što su kombinacija ekstrakta vrkute, boražine, heljde i divizme osnažuju kožu, dok joj ekstrakt dunjinih sjemenki te hamamelisova cvjetna vodica pomažu da zadrži vlažnost. Bjelodan ublažava crvenilo i iritiranu kožu, a biljna ulja makadamije, kokosa i mandinga intenzivno ju njeguju. Ova maska pomaže smanjiti crvenilo i iritiranost kože, no istovremeno ju i opušta.

Cijena: 175 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.