Queen Bee linija stiže nam u novom reformuliranom izdanju s četiri puta više matične mliječi, koja u samo osam dana u potpunosti transformira kožu! Sve o ovoj genijalnoj liniji doznali smo na eventu u APIVITA Experience Storeu koji bio uvertira u APIVITA Bee Week putem kojeg tim APIVITE  kroz niz aktivnosti želi podići svijest o važnosti pčela u ekosustavu našeg planeta

apivita queen bee linija

 APIVITA, poznati brend koji njeguje holistički i znanstveni pristup razvoju kozmetičkih proizvoda temeljenih na pčelinjim proizvodima, predstavio je reformuliranu premium liniju za njegu kože naziva Queen Bee. Tajna iznimne učinkovitosti ove linije skriva se u inkapsuliranoj matičnoj mliječi s patentiranom tehnologijom sporog otpuštanja, propolisu te fermentiranom medu od timijana koji zajedno čine čuda za kožu.

apivita queen bee linija

"Pčele su jedni od najvažnijih oprašivača koje osiguravaju sigurnost hrane, održivu poljoprivredu i biološku raznolikost te značajno pridonose ublažavanju klimatskih promjena i očuvanju okoliša. Dugoročno, zaštita pčela i pčelarskog sektora može pomoći u smanjenju siromaštva i gladi, kao i očuvanju zdravog okoliša i bioraznolikosti", saznali smo od Meri Delić, direktorice Delmerion Beauty-a, distributera APIVITA brenda za Hrvatsku i Sloveniju.

apivita queen bee linija

Anti-age učinak, iznimna hidratacija, ublažavanje iritacija, vraćanje tonusa koži, posvjetljivanje hiperpigmentacija samo su neki od učinaka koje možete pronaći u predivnim teksturama i mirisima Queen Bee linije, u kojoj se nalaze APIVITA Queen Bee krema protiv bora; lagana krema protiv bora; noćna krema protiv bora; okoloočna krema i serum za lice koji zaglađuje kožu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.