Jedna kutijica skriva sve što je vašoj koži potrebno tijekom 24 sata - dnevna zaštita i noćna obnova u jednom pakiranju. Novo praktično rješenje iz Avona

avon solutionsIz Avona stiže revolucionarno i praktično rješenje. Dnevna zaštita i noćna obnova u jednom pakiranju - Solutions Total Radiance! Dnevnom kremom okrijepite kožu, pružite joj lijepi prirodni sjaj i zaštite ju od negativnih utjecaja faktorom SPF 15.

Noćna krema, s posebnim dodatkom Europea Flower estrakta poboljšat će teksturu, ten i jasnoću vaše kože. Obnovite vlažnost kože, aktivirajte prirodne ovlaživače i njegujte svoju kožu i dok spavate.

Za zrelu kožu, iz iste linije možete isprobati kremu protiv bora koja njeguje danju i noću. Zagladite bore u nekoliko tjedana - Ageless Results dnevna i noćna krema za rane znakove starenja + 30 reduciraju nastanak bora, štite od fotostarenja te pružaju koži mladenački izgled.

Osim krema, u praktičnom jedinstvenom pakiranju, potražite i tonik za lice Solutions Total Radiance: ujutro hidratizirajte kožu tonikom za čišćenje lica i pripremite svoje lice za dnevni make- up. Navečer uklonite make-up i dubinski očistite kožu svoga lica.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.