Slavni francuski kozmetički brand L'Occitane lansirao je na hrvatsko tržište, ususret blagdanskim danima koji se bliže, dvije očaravjuće limitirane blagdanske kolekcije beauty poslastica - liniju cvijeća i liniju kandiranog voća -  Délice des Fleurs i Délice des Fruits. I cvjetne i voćne mirisne note su čarobne i izvanredno njegujuće, a na vama je da izaberete prema vlastitim afinitetima

l'occitane delice des fleurs

Linija Délice des Fleurs temelji se na slasnim kandiranim laticama svibanjske ruže i ljubičice. Naime, u fracuskoj pokrajini Provansi, tradicionalne male tvornice slastica kreiraju od latica cvijeća iz tog podneblja neodoljivo privlačne poslastice. Svako godišnje doba donosi novo cvijeće. U proljeće i ljeto kandiraju se latice svježe ubranih cvjetova ruža i ljubičica, ispunjavajući zrak slasnim, primamljivim mirisom. Inspirirani ovom starom francuskom gurmanskom tradicijom, stručnjaci iz L'Occitanea kreirali su liniju za njegu temeljenu na prekrasnim sastojcima cvijeća.

U ponudi ćete, u sklopu linije Délice des Fleurs naći: toaletnu vodicu, njegujući melem, mlijeko za tijelo, žele za tuširanje, kremu za ruke i balzam za usne.

l'occitane delice des fruits

Slasno kandirano voće baza je linije Délice des Fruits; njome dominiraju iskričave citrusne note bazirane na eteričnim uljima limuna i klementine. U sklopu slasne linije kandiranog voća naći ćete: žele za tuširanje, mirisni sapun, kuglice za kupku, kremu za tijelo, kremu za ruke i balzam za usne.

Linija Délice des Fruits na svom čarobnom popisu ima i mirise za dom (ili ured) - mirisnu svijeću i difuzor parfema s drvenim štapićima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.