Apsolutni zimski fetiš-proizvod koji će vašu kožu čuvati od isušivanja i perutanja, a vaša čula probuditi živahnim mirisom citrusa, jest slavno mlijeko za tijelo s potpisom Biotherma. Važna novost je sljedeća - posebno veliko pakiranje Biotherm Lait Corporel od 400 ml trenutno je dostupno po istoj cijeni kao i pakiranje od 200 ml - 217 Kn

biotherm lait corporel, mlijeko za tijeloBiothermovo citrusno mlijeko za tijelo - Lait Corporel - zaslužuje posebnu pažnju. To je veliki saveznik lijepe kože, lansiran davne 1972., koji se apsolutno pretvorio u kultni proizvod za njegu tijela iz laboratorija Biotherm. Ključ uspjeha leži u esenciji agruma i teksturi koja vlaži kožu i delikatno budi cijelo tijelo.

Rituali ljepote u kojima se koristi mlijeko poznati su još od davnih vremena. Legenda govori da je Kleopatra održavala svoju ljepotu svakodnevnim mliječnim kupkama. Ove kupke su imale iznimna hidratizirajuća i regenerativna svojstva. Miris agruma je jedan od prvih mirisa koji je prepoznatljiv djeci. Mozak ga veže uz snažnu i ugodnu emociju koja gradi povjerenje. To je osjećaj dobrobiti za tijelo i dušu! Nepromijenjen od nastanka, Lait Corporel je ogledalo mirisnog potpisa Biotherma: blistave visoke note i osvježavajuće srednje note naranče i grejpa.

Lait Corporel se jednostavno nanosi i lako klizi po koži te se brzo upija. Zahvaljujući sastavu koji uključuje glicerin, maslinovo ulje, vitamin E i ekstrakt čistog termalnog planktona, koža je hidratizirana, elastična i nježna.

 

 

Cijena: posebno veliko pakiranje Lait Corporel od 400 ml po istoj cijeni kao i pakiranje od 200 ml,  - 217 Kn; samo u parfumerijama Müller.

biotherm lait corporel

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.