Pružite koži pravu njegu s novim Avonovim Anew hidratantnim tretmanom s kompleksom 3,5% hijaluronske kiseline, koji trostruko djeluje: hidratizira i zadržava vlažnost, umanjuje vidljivost finih linija, podiže nivo hijalurona u koži čineći je glatkom i blistavom

Avon Anew hidratantni tretman

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj novi Avon Anew hidratantni tretman za lice s kompleksom 3,5% hijaluronske kiseline, su:

JASNA CVITAK, ZAGREB

TINA ANDABAKA, DRNIS

NIKOLINA PADOVAN PLANTIć, VELA LUKA

 

Avon Anew hidratantni tretman

Hijaluronska kiselina poznata je kao jedan od ključnih sastojaka u kozmetičkim proizvodima. Sve više žena širom svijeta uvodi proizvode s hijaluronom u rutinu njege kože i za to postoji dobar razlog. Kompanija Avon pripremila je inovaciju za sve koji žele uvesti ovaj sastojak u svoju rutinu i pružiti koži adekvatnu njegu, pogotovo tijekom zimskog perioda – Anew hidratantni tretman s 3,5 % kompleksom hijaluronske kiseline.

Avon Anew hidratantni tretman

Hijaluronska kiselina je dio kože, veže vodu i zadržava je u dubokim slojevima, pružajući koži hidratantnost i gipkost. Međutim vremenom i starenjem koncentracija hijalurona opada. Zato ove zime njegujte kožu novim Anew serumom, saveznikom u borbi protiv starenja koji djeluje trostruko: hidratizira i zadržava vlažnost, umanjuje vidljivost finih linija, podiže nivo hijalurona u koži čineći je glatkom i blistavom.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.