Znanstveno istraživanje pokazalo je da se 2/3 žena i nakon 30. godine života još uvijek susreće s nepravilnostima na koži (miteseri, bubuljice). Ujedno već uočavaju i prve znakove starenja - omražene bore, ali i znakove starenja tipične za problematičnu kožu: vidljivo proširene pore i tragove na mjestima gdje su nekada bile akne

normaderm anti age

Uobičajene kreme protiv bora često su prebogate i masnu kožu čine sjajnom. To smeta 50% žena kod njihove njege protiv bora. Također, žene se boje da bi teške teksture mogle biti komedogene i  pogoršati njihove nepravilnosti. NormaDerm Anti-age pruža dokazanu dvostruku učinkovitost: protiv nepravilnosti na koži i protiv bora.

U borbi protiv znakova problematične kože djeluju dva aktivna sastojka s učinkom pilinga:

LHA djeluje na gornji sloj

Ima nježan učinak pilinga na epidermis koji imitira fiziološko ljuštenje kože. Budući da je LHA srodan lipidima, osobito je aktivan u masnim dijelovima gornjeg sloja kože. Odčepljuje pore i pomaže u obnavljanju stanica.

Glikolna kiselina djeluje dubinski

Zbog male veličine prodire dublje u epidermis i potiče obnavljanje iznutra. Ovaj aktivni sastojak poznat je po svojem keratolitičkom učinku i antibakterijskom djelovanju na klice koje izazivaju nepravilnosti kod mješovite ili masne kože.

U borbi protiv starenja djeluje vitamin C. Vitamin C dermatološki je priznat aktivni sastojak koji djeluje protiv starenja i slobodnih radikala.

Tekstura NormaDerm Anti-Age sjedinjuje svježinu i lakoću gela te osjećaj ugode kreme. Brzo se upija, a tekstura nježno obavija kožu pružajući joj pritom mat-izgled i hidrataciju u trajanju od 24 sata. Proizvod ne sadrži paraben, a uz to je hipoalergen te nekomedogen, što znači da ne začepljuje pore. Proizvod također sadržava 5% Vichyjeve Termalne vode koja kožu čini čvršćom, smiruje je i obnavlja.

Cijena 50 ml: oko145,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.