ISDIN Fusion Water SPF 50 ne sadrži mineralna ulja, nekomedogen je, hipoalergen (formuliran kako bi smanjio rizik od alergije), ne ostavlja tragove i pogodan je za sve tipove kože, uključujući masnu, atopijsku ili osjetljivu kožu. jer vaša koža ljeti treba najbolje saveznike! 

ISDIN Fusion Water SPF50

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoju ISDIN Fusion Water SPF 50, ultralaganu dnevnu kremu za zaštitu od sunca, su:

MARTA BARBIR, SOLIN

RATKA VIšNIć, OGULIN

ANASTAZIJA BOSKOVIC, POžEGA

ISDIN Fusion Water SPF50

Većina nas zna koliko je važno nošenje kreme za sunčanje u ljetnim mjesecima kako bi se izbjegle opekline i oštećenja, ali to bi trebala biti preventivna mjera zdravlja tijekom cijele godine. Dakle, ne zaboravite kremu za sunčanje, bez obzira na godišnje doba i fototip kože, a posebnu pažnju posvetite licu jer je ono uvijek, ali baš uvijek, izloženo UV zrakama. Uz ISDIN Fusion Water SPF 50, nanošenje kreme za sunčanje bit će ugodnije nego ikad! 

ISDIN Fusion Water SPF50

ISDIN Fusion Water SPF 50 je ultralagane teksture bez ulja i stapa se s kožom bez masnih tragova, zahvaljujući formuli baziranoj na vodi.  Osim njegove teksture, ISDIN je u Fusion Water unio sve zahtjeve svojih kupaca. Proizvod ima visoku UVA i UVB zaštitu SPF 50, a mogu ga koristiti svi tipovi kože, pa čak i osjetljiva i atopična. Hipoalergen je i nekomedogen, što znači da ne začepljuje pore, pa svi koji imaju problematično lice mogu odahnuti. Uz to vas neće ni peckati za oči što je oftalmološki provjereno. Za dodatni anti age efekt u sastav je uvrštena i hijaluronska kiselina koja na sebe privlači vodu za intenzivnu hidrataciju. 

ISDIN Fusion Water SPF50

Fusion Water primjeren je za suhu, masnu, pa čak i osjetljivu i atopičnu kožu. Njegova ultralagana svilenkasta tekstura čine je odličnim izborom za svakodnevnu upotrebu kao zadnji korak u svakoj rutini njege kože, neposredno prije nanošenja šminke. Za ispravano nanošenje na lice, nanesite proizvod na dva prsta i ravnomjerno razmažite po licu, vodeći računa da ne zaboravite na vrat i uši. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.