Višak masti jedan je od najvećih neprijatelja ženske ljepote. Celulit ili „narančina kora" toliko je omražen među ženama jer čak niti sportašice ni modeli nisu pošteđeni. Nažalost, javlja se sve ranije. Razlog tome je, osim genetike, način života, prehrana, nedovoljno kretanje, hormonski poremećaji, a mnoge ga žene dobiju i u trudnoći

avon_anticelulitnitretman_cijela

S prvim ljepšim danima počinjemo s intenzivnim traženjem načina kako se riješiti celulita. Ako do sada niste našli odgovor, znajte da zdrava prehrana, tjelesna aktivnost i redovna njega kože trebaju prerasti u vaš životni stil.
 
Celulit je zapravo potkožno masno tkivo koje je prolazi kroz oslabljeno vezivno tkivo te se nakuplja u gustim kvržicama pod kožom. Taj problem se javlja kod 80 -90% žena. Pojam celulita, koji se u medicini pojavio početkom tridesetih godina prošloga stoljeća, podrazumijeva promjene staničnoga tkiva kože i potkožnoga tkiva, dakle vezivnoga i masnoga tkiva s krvnim i limfnim žlijezdama koje se u njima nalaze. Spomenute se promjene pak manifestiraju u obliku difuznih jastučića ili ograničenih čvorića, a nastaju uglavnom zbog viška masnoće, slabljenja vezivnog tkiva te poremećaja u cirkulaciji i izmjeni tvari, no, prije svega, zadržavanja vode u tkivima. 

Mjesta na kojim se najčešće nakuplja mast su bedra, stražnjica, nadlaktica i trbuh. Sagorijevanjem masti smanjit će se već postojeći celulit. Voda, kao najvažniji saveznik, 2-3 litre dnevno u malim količinama je neophodna. Najbolje je riješenje svakako redovno vježbanje, pravilna prehrana i njega posebnim tretmanima koja će utjecati na promjene staničnog tkiva potrebne za pojavu celulita i smanjiti ga već u nastajanju.

avon_anticelulitnitretman_cijela1

Avon je pripremio rješenja za njegu kože zahvaćene celulitom i za učvršćivanje i njegu - CelluBreak 5D anticelulitni tretman.

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, ovaj tretman pojačava raspadanje masnih kiselina i do 300% te pomaže spriječiti nastanak novog celulita. Ekstrakt lista karambole djeluje kao moćno anticelulitni sastojak: novi revolucionarni tretman djeluje 10x bolje od tretmana sa sastojkom kofeina (na temelju in-vitro ispitivanja).

Formula CelluBreak 5D tretmana pomaže povećati proizvodnju hijaluronske kiseline i potiče kolagen i elastin. Nakon 2 tjedna, koža je glađa i zategnutija, vidljivost celulita reducirana. Nakon 4 tjedna dramatično je smanjen celulit.

CelluBreak 5D anticelulitni tretman djeluje u 5 dimenzija: reducira vidljivost celulita, povećava sagorijevanje masnoća, pomaže oblikovati i učvrstiti tijelo, sprječava nastanak novog celulita te zahlađuje i hidratizira kožu.

Trenutno je u ponudi uz 40% popusta, za 69kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.