Prošlog je tjedna na hrvatsko tržište lansiran prekrasan Guerlainov mirisni novitet – La Petite Robe Noire. Poput modnog must-havea - male crne haljine u ormaru - ovaj će miris postati nezaobilazni beauty adut mnogih žena koje vole klasične, ali odvažne i moderne mirise

guerlain, la petite robe noire

Slavna francuska kuća Guerlain najprije je 2009. lansirala ekskluzivnu i limitiranu ediciju mirisa La Petite Robe Noire, da bi u veljači 2011. predstavila i ograničeno izdanje La Petite Robe Noire 2. Početkom 2012., Guerlain se odlučuje ovaj ekskluzivan miris relansirati za široko svjetsko tržište i predstaviti ga cijelom svijetu u moderniziranoj i reinterpretiranoj verziji koju potpisuje poznati Guerlainov parfumer Thierry Wasser.

Miris La Petite Robe Noire koji odsada možete naći i u našim trgovinama, inspiriran je elegancijom i vječnošću male crne haljine kao nezaobilaznog modnog komada svake žene. Miris odiše pariškim šikom i gracioznošću, a njegove note zaokružene su u senzualan, topao i karakteran miris. Miris se otvara razigranim i iskričavim aromama crne višnje, bergamota, crvenog voća i badema. Bugarska i turska ruža vladaju srcem parfema i razvijaju se notama sladića i dimljenog crnog čaja. Sjeme anisa, tonka, vanilija, iris i pačuli tvore bazu.

Bočica La Petite Robe Noire kolekcije predstavlja moderniziranu verziju klasičnih Guerlainovih bočica, posebno ikoničnog mirisa L'Heure Bleue. Ono što je zanimljivo jest da Guerlain nije povezao miris s nekim poznatim licem pa je cijela kampanja temeljena na ilustraciji žene sa šeširom u crnoj haljinici, koju je osmislio poznati umjetnički dvojac Kuntzel&Deygas.

guerlain, la petite robe noire

Novi La Petite Robe Noir je dostupan kao 30, 50 i 75 ml Eau de Parfum.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.