Nova Sisterlove essence i CATRICE kolekcija, Disney Classics, inspirirana našim prijateljima životinjama: Bambijem, Dumbom, Miss Bunny & Co., kombinira prekrasne proizvode za oči i lice u izražajnim bojama i proizvode za samotamnjenje te beauty alate za lice i tijelo

essence catrice darivanje

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj make up set Disney Classics s potpisom essence & CATRICE (Bambi palate sjenila za oči i Bambi svjetlucavi gelovi za tijelo), su:

DIJANA TOPOLOVEC, SRAčINEC

TEA KORDIš, ČAVLE

MIROSLAVA VILA, ZAGREB

Hrabri poput Dumba, odani poput Bambija, avanturistički poput Patcha - ovi četveronožni Disneyjevi prijatelji svojim su uzbudljivim pričama oblikovali naše djetinjstvo. Novom kolekcijom Sisterlove by essence i CATRICE, Disney Classics Limitirana kolekcija dobiva novu veliku pozornicu na beauty stalku pod motom "Tan Wild Together". Od sprejeva i pjene do mekane rukavice za samotamnjenje, maslaca za tijelo i pilinga – ova kolekcija ostvaruje naše snove o preplanulom izgledu. Sa šarenim i visoko pigmentiranim sjenilima, bronzerima, highlighterima i sjajilima za usne možemo stvoriti cool make-up izgled i integrirati Disney prijatelje iz prošlosti u našu rutinu ljepote.

essence Disney Classics silky paleta sjenila za oči

Uz 14 nijansi usklađenih boja, svaka u mat, satenskoj i metalik boji, ne postoje ograničenja za prepoznatljive stilove. Boje su dugotrajne i jako pigmentirane, a svilenkaste palete sjenila Disney Classics odišu ugodnim, nježnim ljetnim mirisom. To čini aplikaciju dvostruko zabavnijom. Boje Bambi palete u smeđim i zelenim nijansama podsjećaju na šumu i prirodu. 

essence Disney Classics svjetlucavi gel za tijelo

Disney Classics svjetlucavi gel za tijelo će širiti blistave ljetne vibracije zahvaljujući svjetlucanju i divnom ljetnom mirisu. Gel nije samo privlačan izgledom nego je koža opskrbljena vlagom – za blistavo lijep osjećaj kože. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.