Bilo da se nalazite u uredu, čekate let ili se spremate za izlazak, Naked Cherry će začiniti vaš izgled zahvaljujući rasponu od cool neutralnih tonova, preko seksi svjetlucavih nijansi, do smokey looka

Naked Cherry

Od mekih mat do upečatljivih metalik nijansi, od kremaste slonovače te svjetlucavih bakrenih nota i nijansi šljive do najintenzivnije višnje, ove sezone čeka vas 12 Naked Cherry nijansi koje će istaknuti vaše oči i učiniti ih senzualnima. Prodorna ružičasto-ljubičasta mat nijansa Bing najveći je hit i izaziva ovisnost. Jednako neodoljiva je i svjetlucava metalik nijansa burgundca Drunk Dial koja pomiče sve granice kada je riječ o smokey lookovima.

Naked Cherry

Ukrašena nizom višanja u metalik nijansi, grimizna kompaktna kutijica sadrži ogledalo i dvostrani kistić za precizno nanošenje jednim krajem i savršeno stapanje drugim. Iznimna postojanost, tekstura koja se ne trusi i boje koje ne blijede: tu jednostavno ne smije biti kompromisa! Svaka nijansa sadrži formulu koja osigurava baršunastu teksturu, raskošne boje i optimalno stapanje s kožom.

Preporučena cijena palete Naked Cherry je 413,00 hrk dostupna je od 15. listopada u Müller parfumeriji, Trg bana Josipa Jelačića i Arena Centar Zagreb.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.