Prilikom odlazaka na more većina vodi računa o zaštiti kože, dok kosa ostaje zapostavljena ili pada u drugi plan. No kosa, baš kao i koža, iziskuje zaštitu i njegu tijekom visokih temperatura jer UV zrake, vjetar, morska i bazenska voda ostavljaju na njoj značajne tragove. Upravo zbog toga, laboratorij Phyto je kreirao liniju Phyto Plage, namijenjenu zaštiti kose prilikom i nakon izlaganja na suncu

phyto plage darivanje

Jedna čitateljica koja osvoja Phyto Plage hidratantni šampon za kosu i tijelo nakon sunčanja, koji je posebno osmišljen za pranje i njegu kose i kože koja je bila pod utjecajem sunčevih zraka, je:

ROMINA NOVAK, MOTOVUN

phyto plage darivanje

Phyto Plage hidratantni šampon za kosu i tijelo nakon sunčanja dolazi u obliku pjenušavoga gela i posebno je osmišljen za pranje i njegu kose i kože koja je bila pod utjecajem sunčevih zraka. Idealne teksture za uklanjanje soli, pijeska i klora ovaj šampon na bazi kokosa, obogaćen luksuznim kukui uljem, bogatim esencijalnim masnim kiselinama te hidratantnim ekstraktom bambusa, temeljito čisti kosu i vlasište, obnavlja kožu nakon boravka u slanoj ili kloriranoj vodi te intenzivno hidratizira i njeguje kosu i kožu. Nakon uporabe kosa je meka, a koža tijela svilenkasta na dodir.

Osim navedenog proizvoda, kosu treba zaštititi i uz pomoć pomagala, kao što su kape, šeširi i marame i, ako je moguće ne izlagati se sunčevim zrakama u razdoblju između 11 i 15 sati. Tijekom ljetnih mjeseci također je vrlo važno prilagoditi prehranu i obogatiti je beta-karotenom te vitaminima C i E. U kombinaciji s Phyto Plage linijom, adekvatnom zaštitom i uravnoteženom prehranom, vaša će kosa zablistati u punom sjaju i biti spremna za duge ljetne dane i noći.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.