Proljeće nam osim lijepog vremena donosi i obilje nove, kreativne energije iz koje proizlazi i nova linija Natural deo krema iz Olivala koji već 23 godine opravdano nosi kultni status hrvatskog proizvođača prirodne kozmetike

olival natural deo krema

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoju Olival Natural Deo kremu, su:

DUNJA PETRIčEVIć, OSIJEK

SANDRA JURKOVIć, KARLOVAC

DESANKA BIRUSKI, ZAGREB

Ova linija deo krema svojevrsni je povratak tradiciji, što je uz primjenu modernih saznanja i istraživanja, konstantna Olivalova nit vodilja u izradi formulacija. Soda bikarbona (natrijev hidrokarbonat) u obliku kristalnih mikročestica prilagođenih za aplikaciju preko kože, aktivna je tvar u formulaciji deo krema te izvrsno neutralizira znoj i neugodan miris kao popratnu pojavu znojenja. 

Eterična ulja djeluju antibakterijski, koži daju ugodan miris, a dugotrajnost i produženi učinak djelovanja osigurava uljna podloga: karite maslac i kokosovo ulje. Prednost ove formulacije je istovremeno dezodoriranje, njega i hidratizacija kože tijekom cijelog dana. Pomno usklađeni 100% prirodni sastojci namijenjeni su i najosjetljivijoj koži i u svim razdobljima života. Mogu ih koristiti i djeca kod pojačanih fizičkih aktivnosti i ulaska u pubertet.

Olival Natural deo kreme se uz pomoć specijalno oblikovane tube nanose u tankom sloju na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Osim što upijaju vlagu i ublažavaju kiselkasti neugodni miris nastao pojačanim znojenjem, ove pomno usklađene i ispitane formulacije ne remete prirodnu funkciju kože i ne zatvaraju pore.

Predstavljamo 5 Natural deo krema  produženog djelovanja i osvježavajućih prirodnih mirisa:

Natural deo krema ružmarin i limun
Natural deo krema menta i lavanda
Natural deo krema sensitive rose
Natural deo krema antibacterial - čajevac
Natural deo krema zeleni čaj

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.