Lancôme je ostvario tehnološki korak naprijed otkrivši novu, čudotvornu molekulu - naziv molekule je LR 2412. Može se sama kretati slojevima kože i pokretati niz mikro promjena u tkivu

lancome visionnaire

Novi Lancômeov čudotvorni serum koji je posljednjih dana podigao puno prašine po stranim medijima, od ponedjeljka, 12. rujna,  možete pronaći i u hrvatskim parfumerijama.

Serum Visionnaire, jedinstven po svojoj molekuli [LR 2412 4%] za koju je bilo potrebno 10 godina istraživanja i koja je danas zaštićena sa 17 patenata, u Velikoj Britaniji se pojavio kao najpoželjniji proizvod za koji je nastala i lista čekanja. Neke od sretnica koje su ga isprobale među prvima su Kate Middleton, Vojvotkinja od Cambridgea, i Emma Watson, nova ambasadorica branda Lancôme i uskoro novog mirisa, Trésor Midnight Rose.

Snažan i učinkovit, Visionnaire [LR 2412 4%] je prvi napredni korektor za bore, pore pa čak i ton kože, koji iz temelja obnavlja kožu i čini je istinski lijepom. Serum se može nanositi na sve tipove kože, a također i na osjetljivu kožu te na područje oko očiju - tijekom cijele godine, danju i noću.

Rezultat: na koži se uočavaju vidljive promjene - tekstura je finija, bore su izbrisane, smanjen je broj pigmentacijskih i vaskularnih nepravilnosti, a pore su sužene.

Cijena 30 ml: 655 kn
Cijena 50 ml: 860 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.