Kad je Lancôme predstavio Advanced Génifique serum 2019. godine, započeo je novu eru učinkovite njege kože uključujući znanost o mikrobiomu. Lansiranjem nove formule Advanced Génifique kreme za područje oko očiju, koja je rezultat više od 60 istraživanja, Lancôme ponovo pomiče granice

lancôme advanced génifique yeux

U današnjem svijetu kada je nošenje maske postalo neizbježan dio naše svakodnevne rutine, kao vidljivi dio lica, naše oči dolaze do posebnog izražaja. Dio lica koji iskazuje našu snagu i emocije, također je nježan i osjetljiv. Nošenje maske, radi trenja ili pritiska, može stvoriti osjećaj nelagode na koži. Zrak ispod maske je topliji i vlažniji te stvara kondenzaciju koja se diže prema konturi oka. Ovi uvjeti mogu utjecati na funkciju kožne barijere i uzrokovati disbalans mikrobioma kože na konturama oko očiju. 

lancôme advanced génifique yeux

Osim toga, koža oko očiju u prosjeku je 3x tanja od kože lica. Pod velikim je naporom radi aktivnosti 22 mišića i činjenice da trepćemo oko 10.000 puta dnevno. Slabije zaštitne funkcije, zbog niže proizvodnje lipida, kontura oka je krhko područje kojem treba posebna njega. Područje oko očiju sklono je dehidrataciji, stari brže i ranije. Znakovi starenja poput finih linija, a kasnije i bora, pojavljuju se prvo na konturi oka, počevši već od dvadesetih godina (za neke od nas). Kao rezultat, promjene na konturi oka čine naše lice vidljivo starijim; djelujemo umornije, a koža gubi blistavi i mladoliki izgled.

lancôme advanced génifique yeux

Nova Advanced Génifique krema obogaćena je jedinstvenim kompleksom od 7 prebiotičkih i probiotičkih frakcija odabranih zbog njihovog komplementarnog djelovanja na mikrobiom kože i njegovu okolinu u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom, derivatom vitamina C (vitamin CG) i mješavinom aktivnih sastojaka posebno učinkovitih na području kontura očiju.

lancôme advanced génifique yeux

Ova njegujuća krema za mladoliki izgled i posvjetljivanje tamnih kolutova kreirana je sa znanošću mikrobioma kako bi djelovala na specifične potrebe ovog područja: ojačala krhku barijeru kože oko očiju, zaštitila kožu od onečišćenja i posvijetlila tamne krugove. Koristeći znanost o mikrobiomu, Lancôme laboratoriji razvili su formulu Advanced Génifique kreme za područje oko očiju. Uz kontinuiranu upotrebu, kontura oka se brže oporavlja od vanjskih utjecaja i trenutno postaje zaglađenija i blistavija s manje primjetnim finim linijama. Nakon samo jednog pakiranja, vidljivost tamnih krugova je smanjena, a oči izgledaju revitalizirano i s mladolikom blistavošću.

Cijena: 
Advanced Génifique krema za područje oko očiju 15 ml; 397,80 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.