Dok je Signorina Ribelle mlada, ali odlučna, neustrašiva, neovisna, a opet romantična junakinja koja nadahnjuje najnoviju olfaktornu kompoziciju Salvatore Ferragama, Ferragamo miris za njega predstavlja samouvjerenog i hrabrog modernog muškarca koji kroz život putuje sa strašću i neizbježnom profinjenošću. Zajedno su savršen mirisni par

ferragamo za nju i njega

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju mirise Salvatore Ferragamo, jedna ženski, druga muški, su:

PAULINA BOžIčKOVIć, OSIJEK

ANAMARIJA PRANJIć, ZAGREB LUčKO

ferragamo za nju i njega

Signorina Ribelle - "buntovna gospođica" - oslobađa svoju pozitivnu energiju svijetu, pretvarajući obične trenutke u izvanredne uspomene koje će podijeliti s pratiteljima i zajednicom društvenih mreža. Svoju snagu i samopouzdanje usmjerava kako bi podigla druge žene, dok odlučnost i neovisan stav graciozno upotpunjuju njenu svježu karizmu, šarmantnu ženstvenost i talijanski stil. Unutarnja supermoć Signorine Ribelle zarobljena je u neodoljivi miris koji podiže obične elemente s neočekivanim spajanjem nota. Otvaranjem voćne kombinacije mandarine i crvene kruške začinjene ružičastim paprom, miris Signorina Ribelle eksplozija je bijelih cvjetnih nota, uključujući Tiaré i cvijeće naranče, pomiješane s nježnom molekulom Ylang Ylanga, posebno dizajniranom za ovu esenciju. Ženstveno srce je suprostavljeno elegantnoj drvenastoj bazi duboke sandalovine i svježeg mošusa, obogaćenoj neočekivanim gurmanskim notama talijanske vanilije i egzotičnim kokosovim mlijekom.

ferragamo za nju i njega

Ferragamo je fougère citrusno-drvenasti miris koji je kreirao Antoine Maisondieu, ispreplićući svježe i boisè note kako bi proslavile talijanske korijene branda i njegovu tradiciju izrade. Blistava eksplozija mediteranskog citrusa sa živahnim bergamotom i limunom otvara put neočekivanom srcu spajajući cvjetne note ljubičice i absolute lišća ljubičice sa snagom jedinstvene Ferragamove kožne note. Tople note mošusa i vetivera podižu senzualnu dimenziju ove olfaktorne kompozicije. Rafinirana staklena bočica koristi Ferragamove ikonske motive s modernim pristupom. Oblik bočice podsjeća na urbani neboder koji poziva na otkrivanje njegovih detalja iz različitih perspektiva. Okomita tamnoplava traka pojačava izduženu siluetu, a istovremeno postavlja logotip od dna prema vrhu. Na dnu bočice pojavljuje se još jedan od ključnih motiva modne kuće: to je potpis Gancini kopče u metalu srebra, koja se koristi ne samo kao ukrasni element već kao i metafora za brojne aspekte koji predstavljaju Ferragamo muškarca - tradicija i inovacija, konkretnost i kreativnost, snaga i osjećajnost.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.