Uz Prisme Libre Skin-Caring Matte, Givenchy otkriva blistavu mat podlogu s formulom prirodnog podrijetla od 97%, koja nudi izuzetne rezultate: 24-satni mat finiš, 24-satna korekcija, 24-sata ujednačenog tena i 8-satna hidratacija

givenchy prisme libre skin caring matte

Na pola puta između šminke i njege kože, formula Givenchy Prisme Libre Skin-Caring Matte tekućeg pudera sastoji se od čak 82% sastojaka za njegu kože. Sadrži, primjerice, ekstrakt nasturcija, prepoznatljivog sastojka Prisme Libre pudera, koji omogućuje oksigenaciju stanica kože za poticanje staničnog metabolizma. Stimulira oživljavanje prirodnog sjaja kože. Istodobno, ružičasta glina omekšava i pročišćava kožu, a ekstrakt annatta  pomaže u sužavanju pora, smanjenju nesavršenosti i poboljšanju tena. Konačno, emolijensi sprječavaju isušivanje te održavaju kožu hidratiziranom. Givenchyjeva jedinstvena formula uspijeva spojiti suprotnosti: lakoća i mekoća omogućuju koži izuzetnu prozračnost dok osigurava dugotrajnost, ograničen prijenos i otpornost na vlagu. 

givenchy prisme libre skin caring matte

Prisme Libre Skin-Caring Matte dostupan je u 35 prirodnih, svježih nijansi koje odgovaraju svim tonovima kože i naglašavaju prirodne značajke i podtonove. Ten je usavršen i posvijetljen. Korištenje pudera je iznenađujuće jednostavno: njegova mekana, lagana tekstura može se nanijeti vrhovima prstiju, spužvom ili četkom kako bi se postiglo prekrivanje koje se može nadograđivati. Zatim se može nanijeti u kožu laganim tapkanjem.

givenchy prisme libre skin caring matte

Za potpuni ritual, raspon boja Prisme Libre Skin-Caring Matte razvijen je u skladu s nijansama Prisme Libre. Svaka nijansa odgovara jednom od šest postojećih kvarteta pudera u prahu. Prisme Libre puder u prahu može se nanijeti na T-zonu ili na cijelo lice nakon nanošenja tekućeg pudera kako bi se omogućio dodatni učinak posvjetljivanja.

givenchy prisme libre skin caring matte

Svi grafički kodovi Prisme Libre ogledaju se u bočici novog tekućeg pudera: skulpturalni dizajn s četvrtastom bazom i velikim crnim čepom s 4G logotipom. Staklo ima mat izgled, što je znak mat završne obrade formule. Kao i kod Prisme Libre Skin-Caring Glow pudera, ovo jedinstveno pakiranje dizajnirano je imajući na umu ekološku odgovornost. Pumpa se može odvrnuti i odvojiti od bočice radi lakšeg recikliranja. Sva ambalaža sadrži reciklirane materijale, kutija vanjske ambalaže, koja se također može reciklirati, izrađena je od kartona iz održivog upravljanja šumama, a tinte koje se koriste su na biljnoj bazi.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.