Zahvaljujući razvoju proizvoda Midnight Recovery Concentrate 2010. godine, koji je postao jedan od najprodavanijih i najnagrađivanijih Kiehl'sovih proizvoda, tvrtka je preuzela primat na tržištu kada je riječ o uljima za lice, potaknuvši novi trend u njezi kože. Kreiranjem proizvoda Daily Reviving Concentrate s nevjerojatnom formulom koja aktivira djelovanje obrambenog mehanizma kože tijekom dana, Kiehl'sovi kemičari održavaju vodeću poziciju na ovom području

kiehl's daily reviving concentrate

Kiehl'sov Daily Reviving Concentrate sadrži posebno odabranu kombinaciju sastojaka, visoke koncentracije i 100% prirodnog podrijetla, poput esencijalnih ulja korijena đumbira te biljnihulja kalofila i sjemenki suncokreta, koji potiču djelovanje obrambenog mehanizma tijekom cijelog dana, u cilju revitalizacije i smanjenja znakova umora. Riječ je o nekomedogenoj formuli koja smanjuje oksidaciju izazvanu vanjskim čimbenicima, ne izaziva pojavu akni, ne sadrži mineralna ulja niti parabene, prozračna je i brzo se upija te osnažuje i štiti barijeru kože, a rezultat je glatka, osvježena i zdrava koža tijekom cijelog dana.

Kiehl'sovi su kemičari razvili Daily Reviving Concentrate od sastojaka 100% prirodnog podrijetla sadržanih u esencijalnim i biljnim uljima kako bi aktivirali prirodni obrambeni mehanizam kože i vidno unaprijedili kvalitetu i izgled kože, na dnevnoj i dugoročnoj bazi, za postizanje energiziranog, razbuđenog i blistavog izgleda.

Kiehl'sov Daily Reviving Concentrate sadrži biljna i esencijalna ulja koja štite kožu. Esencijalna ulja su visoko koncentrirani sastojci koji se dobivaju iz biljaka parnom destilacijom. Pojam 'esencijalno' znači da ulje ima miris koji je karakterističan za pojedinu biljku. Ova se ulja brzo upijaju u površinski sloj kože, a njihovi joj sastojci pomažu u borbi protiv oksidacijskog stresa i stresa izazvanog čimbenicima iz okoliša.

kiehl's daily reviving concentrate

Biljna ulja sadržavaju masne kiseline. Kada se dobivaju hladnim prešanjem, sadržavaju značajan udio proteina i vitamina topivih u masti (npr. vitamina E i A). Istraživanja pokazuju da je uloga biljnih ulja 'omatanje' kože, kako bi zadržala optimalnu razinu hidratacije. Ovo je svojstvo od iznimne važnosti danju, kada se zbog vanjskih agresora smanjuje aktivnost lipida.

Cijena: 310 kn
Kiehl's, Arena Centar Zagreb

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.