Face fitness, joga za lice i profesionalni skincare tretmani u kojima možemo uživati u udobnosti vlastitog doma obilježili su beauty svijet u posljednje dvije godine. Poslijeblagdansko razdoblje često vežemo uz nove početke, zdravije navike i tjelovježbu, a ako želite da i vaše lice u novoj godini zablista mladenačkim sjajem, pravo je vrijeme da upoznate najboljeg trenera na tržištu – FOREO BEAR 

foreo bear

FOREO BEAR, sladak, ali moćan gadget svojim neinvazivnim tretmanom trenira više od 65 mišića lica i vrata, a uz njegovu mikrostruju i nježne T-Sonic pulsacije, vaša će koža biti čvrsta kao nikad prije! Stimulirajuća mikrostruja čini kožu elastičnijom i čvršćom, dok T-Sonic™ pulsacije opuštaju točke napetosti mišića lica i zaglađuju bore. BEAR ima 5 mikrostrujnih intenziteta, a zahvaljujući Anti-Shock sustavu, najsigurniji je mikrostrujni uređaj na svijetu. 

foreo bear

Mikrostruja je siguran i bezbolan način za učvršćivanje kože i definiranje crta lica, a dvije mikrostrujne sfere BEAR uređaja omogućuju istovremeno precizno tretiranje većih površina, ali i svake bore pojedinačno. Kako biste iz vašeg tretmana izvukli maksimum, BEAR koristite uz hidratantni SERUM SERUM SERUM, koji kombinira antioksidativnu moć skvalana i hidratantna svojstva hijaluronske kiseline. Lagan je, obnavljajući i hidratizirajući, a njegova formula s mikrokapsulama omogućuje dubinsku apsorpciju vrhunskih sastojaka te dugotrajan sjaj kože.

foreo bear

KAKO KORISTITI BEAR:

• Preuzmite FOREO For You aplikaciju za Android ili Apple
• Povežite uređaj i aplikaciju putem Bluetootha te registrirajte vaš BEAR uređaj.
• Nanesite SERUM SERUM SERUM na lice i lagano umasirajte.
• Odaberite svoju omiljenu rutinu i uživajte u treningu za lice!

FOREO BEAR je dostupan na Douglas, Martimex, Sancta Domenica i FABUspot prodajnim mjestima i webshopu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.