Givenchy predstavlja Le 9, paletu sjenila koja će vladati nadolazećom beauty sezonom jer je kombinacija za savršen pogled ispod obrva bezbroj... Matirani, satenski, svjetlucavi, metalik kapci – što god odabrali, nećete pogriješiti

givenchy le 9

Kao i uvijek, Givenchy je pronašao elegantan način kako istaknuti oči i kreirao savršenu kombinaciju boja kako biste obogatili svoj pogled sjajnim i sofisticiranim nijansama. Ime ove beauty poslastice je Le 9. Savršeno uravnotežen broj... Ispod lakiranog, crnog poklopca s urezanim kultnim 4G amblemom skriva se devet nijansi u povišenom obliku, u četiri završna efekta (matirani, satenski, svjetlucavi te metalik). Hrabre kompozicije, na rubu ekscentričnosti, gdje se na dodir upečatljive i živopisne boje prelijevaju do nježnijih i prigušenih nijansi dizajnirane su za stvaranje tri po tri kombinacije, ali svako od sjenila se lako može upariti s ostalima.

givenchy le 9

Na prvu će vas osvojiti divne teksture koje savršeno prianjaju uz kapke i lako se nanose, baš kao i jedinstven efekt boje i izgled očiju definiran hrabrim, pigmentiranim nijansama. Inovativna, nevjerojatno glatka formula, Le 9 de Givenchy klizi preko kapka kako bi se postigla mekoća i bogatstvo boja. Lako se igrati i miješati boje te slojevito nanositi... I tu sretnim vijestima nije kraj jer su sjenila 12 sati postojana na kapcima bez izbljeđivanja, ljuštenja ili gubitka intenziteta. Da biste pronašli najbolju kombinaciju za sebe, odaberite i pomiješajte zajedno tri boje u ravnoj, okomitoj liniji, od vrha do dna, od dna prema vrhu, ili dijagonalno.

givenchy le 9

Cijena:
Le 9 DE Givenchy; 479 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.