Legendarni beauty & hair brand sa stoljetnom tradicijom, Schwarzkopf Professional, na hrvatsko je tržište lansirao inovativnu ESSENSITY liniju proizvoda čiji je glavni naglasak na korištenju čistih prirodnih sastojaka

schwarzkopf essensity linijaSchwarzkopf Professional je prepoznao rastući društveni pokret u kojem osviješteni način života postaje jedan od najvažnijih trendova našeg vremena. Zdraviji život i promišljanje o ekologiji postaju sve važniji interesi pojedinaca diljem svijeta.

Schwarzkopf ESSENSITY sadrži najčišće prirodne esencije dobivene učinkovitim i inovativnim tehnikama ekstrakcije kako bi se postigao najviši stupanj prirodnosti. Svojom ESSENSITY linijom, Schwarzkopf se obvezao izraditi vjerodostojan, autentičan i vrijedan brand s tri dimenzije održivosti: zdravlje, ekologija i društvena odgovornost.

Dimenzija ZDRAVLJE - podupire se filozofija 'FREE FROM': svi proizvodi su oslobođeni umjetnih mirisa, silikona, parafina, mineralnih ulja i parabena, jamči se zamjena sintetičkih sastojaka kad god je to moguće, ne dovodeći u pitanje rezultate.

Dimenzija EKOLOGIJA - koriste se formule koje su uglavnom biorazgradive, sirovine dobivene iz materijala na biljnoj osnovi pri čemu se također koriste obnovljivi izvori. Cilj je izbjeći sprejeve i nepotrebno pakiranje proizvoda stoga se koristi ambalaža koja se 100% može reciklirati.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST se očituje kroz aktivnosti u kojima ESSENSITY podupire obnovu tropskih šuma sponzoriranjem pošumljavanja minimalno 70 hektara godišnje kako bi se povećala bioraznolikost i staništa za životinjski svijet, otvrajući mogućnost za zapošljavanje lokalnog stanovništva te potiče održivo korištenje šume.

Linija sadrži 20 nijansi boja za kosu (prirodni topli tonovi koji učinkovito prekrivaju sijede vlasi), proizvode za njegu (šampone, balzame, maske i sl.), te proizvode za styling (voskove, sprejeve itd.). Nježnih tekstura i mirisa, pružit će vašoj kosi prirodan izgled, zdravu njegu i ljepotu.

schwarzkopf essensity, prirodne boje za kosu

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.