U Martimexu na Trgu bana Josipa Jelačića predstavljeni su parfemi niche brenda Maison Francis Kurkdjian – Gentle Fluidity Gold i Silver. Dvije nove mirisne kreacije sastavljene su od istih sastojaka, a tako iznenađujuće različite

kurkdjian gentle fluidity

Francuz armenskih korijena, Francis Kurdjian, već 25 godina kreira parfeme i stvara mirisne priče svojim jedinstvenim umijećem i kreativnošću. Najnovija kreacija mirisni je duo Gentle Fluidity – Gold i Silver. Dvije parfemske vode rođene iz parfumerove mašte, za potpunu slobodu izbora - za nju i za njega. 

kurkdjian gentle fluidity

Svaki miris priča jedinstvenu priču. Između 49 sastojaka koje je koristio u kompoziciji ovog mirisnog dua, Francis Kurkdjian želio je istaknuti 6 specifičnih sastojaka koji definiraju olfaktornu siluetu svakog od mirisa. Rastuće, iznimno svježe aromatične note bobica smreke, suhe i duboke note muškatnog oraščića, paprene i poletne note korijandera, sintetički bijeli mošus – moćan sinonim za čistoću sa brojnim senzualnim i voćnim notama, te ugodna, mekana vanilija i drvenaste note ambera stapaju se u različite olfaktorne siluete, mošusno-orijentalnu za nju i drvenasto-aromatičnu za njega.

kurkdjian gentle fluidity

Na više od 200 četvornih metara parfumerije Martimex na glavnom zagrebačkom trgu ekskluzivno možete pronaći i ostale Kurkdjianove najpoznatije kreacije, kao što su orijentalno-cvjetni miris Baccarat Rouge 540 lansiran u povodu 250 godina postojanja glasovite tvornice kristala Baccarat, unikatni APOM čije je ime skraćenica od A Part Of Me, A La Rose cvjetni buket na bazi ruže i božura, nebesko svježe Aqua Celestia mirise ili moderne klasike Pluriel Masculin i Feminin.

kurkdjian gentle fluidity

Najnovije mirisne kreacije brojnim uzvanicima predstavila je Karolina Hein, predstavnik parfemske kuće Maison Francis Kurkdjian, među prvima Gentle Fluidity mirise isprobali su i glumački par Anja Šovagović Despot i Dragan Despot.

Cijena:
Gentle Fluidity (Gold, Silver): edp 70ml; 1125 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.