DR NOLA for skin Xerosensa je linija proizvoda za njegu suhe i osjetljive kože lica i tijela. Svi proizvodi u liniji sadrže pomno odabrane sastojke koji djeluju protuupalno, umiruju kožu, vraćaju joj vlažnost i čine je glatkom te elastičnom

dr nola fors skin xerosensa

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj duo proizvoda za njegu suhe kože lica i/ili tijela Dr. Nola for skin Xerosensa, su:

VIšNJA MIčEVIć, OSIJEK

ANDREA STANIć, SLAVONSKI BROD

ANA CRNOJA, ZAGREB

"Željela sam svojim klijentima i svima koji imaju problema sa suhom i osjetljivom kožom pružiti najkvalitetniju njegu koju bih i sama koristila. Problemima kože, njenom strukturom, promjenama i brigom o njenoj ljepoti bavim se više od dva desetljeća. Tijekom vremena susrela sam se s brojnim preparatima namijenjenima svim tipovima kože te sam odlučila napraviti liniju proizvoda za koju sam uvjerena da će suhoj i osjetljivoj koži pružati najkvalitetniju njegu", ističe dr. sc. Ivana Nola, spec. dermatovenerologije.

Svih šest proizvoda linije DR NOLA for skin dermatološki je ispitano; pakirani u nježnoj, profinjenoj bijeloj ambalaži, razlikuju se po jasno izraženim brojevima od 1 do 6.

Brojkom 1 označen je DR NOLA for skin sindet za umivanje lica koji čisti lice bez agresivnog djelovanja na kožu. Namijenjen je svakodnevnom umivanju suhe i osjetljive kože te na licu ostavlja osjećaj svježine. Proizvod je bez sapuna i parabena, sadrži mliječni protein koji, među ostalim, poboljšava elastičnost i tonus kože te pantenol koji hidratizira kožu, čini je mekšom i elastičnijom, djeluje umirujuće, protuupalno i antipruriginozno.

Brojkom 2 dr. sc. Ivana Nola označila je micelarnu otopinu namijenjenu svakodnevnom čišćenju kože lica te uklanjanju šminke s lica i područja oko očiju. DR NOLA for skin Xerosensa micelarna otopina sadrži hidrokompleks koji trenutno hidratizira kožu te utječe na vraćanje elastičnosti i fleksibilnosti rožnatog sloja kože. Proizvod sadrži 1% pantenola i nije ga potrebno ispirati nakon nanošenja.

DR NOLA for skin Xerosensa 3 dnevna krema, kako dodaje dr. sc. Nola, čuva hidrolipidni sloj kože, povećava otpornost na nepovoljne učinke okoliša i može služiti kao podloga make-upu. Redovitom uporabom ove kreme ublažit ćete i prevenirati znakove starenja, smanjiti osjećaj suhoće, koža će biti mekša, sjajnija i zdravija.

Noćna krema nosi brojku 4, a obogaćena je karite maslacem, kao i dnevna krema, obnavlja epidermis i regenerira kolagen. Uporabom DR NOLA for skin Xerosensa 4 noćne kreme poboljšat će se tekstura kože lica i održati prirodna vlažnost.

Osim za lice, dr. sc. Ivana Nola je osmislila i dva proizvoda za njegu tijela.

Brojkom 5 označen je DR NOLA for skin Xerosensa sindet za tijelo, bogati gel za svakodnevno tuširanje ili kupanje suhe i osjetljive kože tijela. Uporabom ovog sindeta koža tijela postat će elastična i popravit će se njen tonus. DR NOLA for skin sindet ne sadrži sapun i paraben. Mlijeko za tijelo DR NOLA for skin označeno je brojkom 6.

dr nola for skin xerosensa

Svi proizvodi linije Dr. Nola for skin Xerosensa su zbog sastava, djelovanja te ugodnog mirisa namijenjeni i ženama i muškarcima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.