Znajući da je osjetljiva koža sve češći izazov za žene širom svijeta, kompanija Avon obogatila je svoju slavnu Anew liniju novom Anew Sensitive+ kolekcijom koju čine tri nova proizvoda koja pružaju kompletnu njegu – bore se protiv znakova starenja i pažljivo njeguju osjetljivu kožu

Avon Anew Sensitive+

Poznato je da je koža najveći i najsloženiji organ tijela te da s vremenom doživljava transformaciju i mijenja se tijekom čitavog života. Značajnije promjene i prvi znakovi starenja mogu se primijetiti već između 25. i 30. godine, i to je trenutak kad je dobro početi s anti-age njegom. Istovremeno, koža tijekom godina može postati osjetljiva iz više razloga – od izvanjskih faktora, kao što je zagađenost zraka, do unutrašnjih "okidača" kao što su hormoni. Takve su promjene nepredvidive i mogu se pojaviti bilo kad. Važno je razumjeti da osjetljiva koža nije neuobičajena, već je to samo još jedan podsjetnik da je treba pažljivo njegovati i proizvode prilagoditi tom tipu kože. 

U okviru istraživanja Anew Sensitive+ kolekcije, koje je tvrtka Avon radila s osobama osjetljive kože, nakon 21 dan testiranja utvrđeno je da proizvodi djeluju umirujuće i smanjuju crvenilo za samo 72 sata*, dok nagrađivani patentirani sastojak ProtinolTM potiče proizvodnju dva tipa kolagena za jedriju i zategnutiju kožu. Istovremeno, pomaže umanjiti vidljivost sitnih linija i bora te sprječava isušivanje i obnavlja zaštitnu barijeru kože**.

Avon Anew Sensitive+

Anew Sensitive+ kolekciju koja pruža tri koraka njege čine:

Anew Sensitive+ Dual Collagen kremasti gel za čišćenje lica koji uklanja nečistoće, masnoću i šminku s kože. Ostavlja kožu svježom i umirenom, a preporučuje se nanošenje svakog jutra i večeri na kožu lica uz ispiranje vodom.
Anew Sensitive+ Dual Collagen krema za područje oko očiju koja umanjuje osjećaj suhoće, crvenila i obogaćena je ekskluzivnim ProtinolomTM. Nakon tjedan dana korištenje, koža je mekana i glatka, a poslije dva tjedna blistavija s mladenačkim sjajem, dok je vidljivost sitnih bora oko očiju umanjena***.
Anew Sensitive+ Dual Collagen krema za lice koja se bori protiv znakova starenja i vraća osjećaj zategnutosti i elastičnosti, zahvaljujući nagrađivanom Protinolu TM. Ukoliko se nanosi na kožu lica i vrata, ujutro i navečer, umiruje kožu lica i čini je sve manje osjetljivom sa svakom upotrebom.

Avon Anew Sensitive+

Anti-aging ili njega osjetljive kože? Više ne morate birati: 8 od 10 žena potvrdilo je da možete imati i jedan i drugi efekt.**** Svi proizvodi iz kolekcije su dermatološki, alergološki i klinički ispitani, nemaju miris, testirani su na različitim tipovima i tonovima kože i odgovaraju osjetljivoj koži.

Nova Anew Sensitive+ kolekcija dostupna je u Avonovom katalogu.

----------------

*zasnovano na kliničkoj studiji s 10 osoba

**na osnovu testova na stanicama kože 

***zasnovano na korisničkoj studiji sa 131 osobom

****zasnovano na korisničkoj studiji percepcije sa 108 osoba

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.