Izvanredna multifunkcionalnost čini ga savršenim kad se nanese na kraju za fiksiranje, ali i kad se koristi sam. Pupa Wonder Me Powder-No-Powder doista ima "wow" učinak jer optički usavršava ten, gotovo kao da je "filter društvenih medija" prenesen u stvarni život. Koža trenutno izgleda ujednačenije, bez vidljivog "efekta pudera"

wonder me powder-no-powder

Pupa ima puder koji će svi željeti ove jeseni jer trenutačno usavršuje i zaglađuje ten bez ostavljanja tragova pudera na licu. Smanjuje pore i nepravilnosti, čineći teksturu kože glatkom i čvršćom te uklanja efekt sjaja. Savršeno je otporan na znoj i vlagu, pa je idealan za besprijekoran i dugotrajan makeup.

wonder me powder-no-powder

Wonder Me Powder-No-Powder stavlja na test "suhu kožu", koja je obično neprikladna za ovu kategoriju proizvoda, no ovaj kompaktni puder potvrđen je kao idealan za sve tipove kože. Zahvaljujući sferičnim puderima nove generacije, tekstura je lagana i neprimjetna poput druge kože. Ispravlja ten bez ostavljanja traga pudera na licu, njegova lakoća čini ga pogodnim za sve tipove kože. Formulirano s 94% sastojaka prirodnog porijekla, bez talka i bez sastojaka životinjskog podrijetla.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.