Bilo da smo otišli u dugu šetnju u prirodu ili šoping u gradu, jedno je sigurno, čim sunce izađe, eto i nas. Odmah se bolje osjećamo, ne skidamo osmijeh s lica i uživamo u energiji koju nam pruža vitamin D. No, za to vrijeme naša koža odrađuje težak posao boreći se s UV zrakama. Za bezbrižno uživanje na suncu ovog ljeta će se pobrinuti nova, poboljšana formula NIVEA SUN Protect&Moisture vodootpornih proizvoda koji, zahvaljujući koži srodnom hidraminu, pružaju dugotrajnu i intenzivnu hidrataciju tijekom 48 sati

nivea sun nova formula

Njihova njegujuća formula NIVEA SUN Protect&Moisture vodootpornih proizvoda usklađena je s mikrobiomom kože, prirodnim slojem bakterija koje djeluju kao prirodni sustav za zaštitu kože. Sadrži uravnoteženi sustav UVA i UVB filtra koji štiti od opeklina i preranog starenja kože te umanjuje rizik od alergija izazvanih suncem. Inovativna formula NIVEA SUN Protect&Moisture linije poštuje ocean, odnosno ne sadrži oktinoksat ni oksibenzon, što znači da ne narušava zdravlje koraljnih grebena. 

nivea-cijela

U ljetnu njegu ove sezone svakako morate uvrstiti i novu NIVEA SUN Mineral kremu za lice SPF 50, posebno razvijenu za osjetljivu kožu koja nudi pouzdanu zaštitu od sunca prilagođenu potrebama lica. Njezina formula sadrži 100 % mineralne UV filtere koji odbijaju UVA i UVB zrake poput ogledala, a zahvaljujući antioksidansima i organskoj aloe veri ne samo da štiti kožu od oštećenja, već je štiti i od preuranjenog starenja. Ovog ljeta vaše najmlađe možete zaštititi uz NIVEA SUN Mineral dječji losion za sunčanje SPF 50 koji će djeci pružiti pouzdanu zaštitu od sunca prilagođenu potrebama osjetljive dječje kože. Njegova izvrsna formula s organskom aloe verom štiti kožu vašeg djeteta od opeklina izazvanih suncem i dugotrajnog oštećenja kože. 

nivea sun nova formula

Zaštitite zdravlje vaše kože uz NIVEA SUN Protect & Moisture losion SPF 30 i smanjite rizik od alergija izazvanih suncem. Proizvod je vodootporan, ne sadrži oktinoksat ni oksibenzon, štiti od opeklina i preranog starenja kože te osigurava dugotrajnu i intenzivnu hidrataciju. Svilenkasto meku kožu i pouzdanu zaštitu od sunca pružit će vam vodootporan NIVEA SUN Protect & Moisture Trigger sprej SPF 30. Omogućuje dugotrajnu hidrataciju, štiti od opeklina i pomaže smanjiti rizik od alergije na sunce, omogućava jednostavno nanošenje, brzo se upija i nije ljepljiv. Učinkovit sustav UVA/UVB filtra. 

nivea sun nova formula

Pružite koži sve što joj je potrebno na suncu: učinkovitu zaštitu i intenzivnu dugotrajnu hidrataciju zahvaljujući koži srodnom hidraminu uz vodootporan NIVEA SUN Protect & Moisture sprej za sunčanje SPF 30. Smanjuje rizik od alergija izazvanih suncem, brzo se upija i nije ljepljiv, štiti od opeklina i preranog starenja kože, ne sadrži oktinoksat ni oksibenzon. Za predivnu preplanulost vaše kože pobrinut će se NIVEA SUN ulje u spreju s karotenom SPF 6. Istovremeno pomaže zaštititi kožu od opeklina pomoću SPF 6 i UVA / UVB zaštite dok formula s ekstraktom karotena i vitaminom E dubinski hrani kožu te ju čini svilenkasto glatkom. Za intenzivnu i dugotrajnu preplanulost, štiti od opeklina uz SPF 6 i pruža UVA / UVB zaštitu. Sprečava ljuštenje kože.

Cijene:
NIVEA SUN Protect & Moisture losion SPF 30, 200 ml - 91,90 kn
NIVEA SUN Protect & Moisture Trigger sprej SPF 30, 300 ml - 118,90 kn
NIVEA SUN Protect & Moisture sprej za sunčanje SPF 30, 200 ml - 98,90 kn
NIVEA SUN Mineral krema za lice SPF 50, 50 ml - 91,90 kn
NIVEA SUN Mineral dječji losion za sunčanje SPF 50, 150 ml - 126,90 kn
NIVEA SUN ulje u spreju s karotenom SPF 6, 200 ml - 54,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.