Novi 4711 Remix Cologne vodi vas na safari u urbanu džunglu: utrke po parkiralištima s kolicima za kupovinu, bitke polijevanja vodom u fontanama i blage ljetne večeri na krovovima grada s najboljim pogledom! Spontan, slobodan, ali, prije svega, lud i neodoljiv: 4711 Remix Cologne

4711 remix cologne

Tri čitateljice koje dobivaju na poklon prekrasne mirise 4711 Remix Cologne s notama limuna, su:

ANITA BRUJIć, ZAGREB

ŽELJKA PAVLIčIć, VINKOVCI

MARIJELA VOREL, CERNA

4711 remix cologne

4711 Remix Cologne eksplozija je mirisa vrlo posebne vrste! Nije ni čudo, jer je više od 225 godina duge povijesti mirisa katapultirano u sadašnjost. Od 2018. godine linija mirisa 4711 Remix Cologne razlaže klasik, 4711 Originalna Kolonjska voda, na dijelove: svake se godine jedan od sedam glavnih sastojaka (limun, bergamot, naranča, lavanda, ružmarin, neroli i gorka naranča) "remiksira"  u ograničenom izdanju. Prve je godine u centru pažnje bila sočna naranča i mirisu donijela odlikovanje "zvijezde mirisa" na njemačkoj dodjeli nagrada za mirise, 2019. bila je u znaku nježne lavande, a 2020. živahni limun nadmašio je sva očekivanja. Na taj se način sastojci originala postupno vraćaju na scenu na moderan i iznenađujući način.

4711 remix cologne

Ljetni miris limuna podsjeća na odlazak u grad s prijateljima, živahnu šetnju gradom, zabavna popodneva u kafiću i vesele večeri. 4711 Remix Cologne drsko i svježe golica nos i daje snagu: samo kap odvodi vas u urbane oaze, gdje zelene biljke nadilaze gradsku vrevu i gdje u društvu možete uživati u danu. Bilo uz životinjski uzorak ili laneni look, 4711 Remix Cologne pravi je mirisni dodatak za sve koji se u metropolama osjećaju kao kod kuće i odvažno koračaju tragom najnovijih trendova velikih gradova. Ushićene citrusnim koktelom mirisa, trendseterice uživaju u utjecajima različitih kultura. Tako miris ujedinjuje i poznate svjetove s egzotičnim utjecajima.

4711 remix cologne

Limun u novoj kombinaciji: lepršav i sočan uvod miješa poznate note citrusa s egzotičnim naznakama pikantnog shisoa i aromatičnog yuzua. Središnje cvjetne note upotpunjuju miris i daju mu meku stranu – ljupkom ljubicom, nježnom ružom i cvijetom naranče, proslavljenim u 4711 Originalnoj Kolonjskoj vodi. Posebno sastavljen solarni akord mirisu daje pozitivan sjaj. Bijeli mošus, pačuli i drvo ambra pružaju moderne i tople nijanse donje note.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.