Specijalist za njegu i oblikovanje kose, brend John Frieda, proširuje liniju Miraculous Recovery novim obnavljajućim šamponom i regeneratorom koji trenutno umanjuju 75% površinskog oštećenja i ostavljaju kosu tri puta glađom. Za oštećenu i previše tretiranu kosu novi Miraculous Recovery Repairing šampon i regenerator pomažu u hranjenju i obnavljanju vlasi

john frieda miraculous recovery

Obogaćen inovativnim Amino Reapir kompleksom, ovaj hranjivi duo pomoći će u obnavljanju ispucalih vrhova, vratit će otpornost kosi kako bi se umanjilo lomljenje vlasi, te istovremeno obuzdati neukrotivu i neposlušnu kosu kako biste je lakše stilirali. Sadrži kombinaciju silikona i polimera koji omekšavaju i zaglađuju kosu za ultimativno glatki finiš.

john frieda miraculous recovery

Uz ove nove proizvode u ponudi je već dobro poznati dubinski regenerator/maska Miraculous Recovery Deep Conditioner koji trenutno revitalizira suhe i ispucale vrhove, daje visoki sjaj i podatnost kose. Miraculous Recovery asortiman ima jedinstvenu formulaciju koja pomaže obnoviti lipidni sloj kose kao i sprječavanje nastanka oštećenja. Rezultat: zdrava, jaka, svilenkasta i nahranjena kosa koja sjaji!

Cijene:
Šampon i regenerator: 63,90kn
Dubinski regenerator/maska: 70,70kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.