Zahvaljujući inovativnoj dršci „Swan-Neck™" - labuđi vrat - koja je u postupku patentiranja, Lancôme donosi revoluciju u dizajnu maskare. Kratka, zakrivljena drška idealnog je oblika koji se jednostavno prilagođava svim krivuljama oka u jednom potezu zgloba. Četkica Grandiôse precizno se pozicionira duž konture oka i slijedi njegov prirodni oblik, omogućujući pristup svim trepavicama, od jednog kuta do drugog te od korijena do vrha

lancome grandiose maskara

Zaobljena pod kutom od 25° prema svojoj osi, drška maskare se također savršeno prilagođava konturama lica, izbjegavajući jagodice, nos i luk obrva; nema više naprezanja zgloba kako biste postigli simetričan efekt oba oka!

S kratkom četkicom od elastomera, Grandiôse omogućuje optimalno prianjanje formule i glatko nanošenje već od prvog poteza. Zahvaljujući malom promjeru omogućuje dohvat i podizanje svih, pa čak i najkraćih trepavica, stvarajući senzualno zaobljene linije i potpuno otvoren i ujednačen rub. Oblikovane poput polu-latica, dlačice na četkici omogućuju savršeno nanošenje formule. Dolaze u dvije veličine te su strukturirane poput otvorenog cvijeta, zahvaćajući svaku trepavicu od korijena do vrha, uz savršeno odvajanje. anošenje je precizno i ne ostavlja mrlje na kapku.

Uz inovativnu dršku i četkicu, bilo je potrebno osmisliti i izvanrednu formulu. Poigravajući se savršenom ravnotežom boje, postojanosti i njege, Lancôme kombinira visoku učinkovitost i glamur s ultra-crnom nijansom. Formula je savršeno postojana puna 24 sata.

Kako biste usavršili tehniku nanošenja, stavite četkicu uz korijen trepavica. Započnite s nanošenjem od vanjskog kuta oka prema unutarnjem, rotirajući zglob i koristeći cik-cak pokrete.

lancome grandiose maskara

1. Započnite s nanošenjem maskare na trepavice vanjskog kuta na gornjoj liniji trepavica. Da biste to učinili, primite dršku tako da je krivulja okrenuta prema dolje te namažite trepavice u smjeru prema van.
2. Za otprilike trećinu zarotirajte dršku između prstiju: četkica će se sama pozicionirati horizontalno iznad središnje trećine oka.
3. Nastavite slijeva nadesno oscilirajućim pokretom pomalo ustranu, s pritiskom četkice bliže liniji trepavica i podizanjem ruba trepavica od samog početka nanošenja. Podignite trepavice.
4. Ponovno zarotirajte dršku za još jednu trećinu, smještajući četkicu iznad preostale unutarnje trećine. Prirodno nagnuta, četkica je sada usmjerena prema nosu te možete namazati trepavice u tom smjeru.
5. Isti postupak primijenite kod donjeg kapka.

Cijena: 267 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.