Brend Dr.Organic slijedi holistički pristup zdravlju koji nam govori da proizvodi koje nanosimo na tijelo trebaju biti prirodni i organski kao i oni koje unosimo u naš organizam

dr. organic kozmetika

Svi Dr.Organic proizvodi su napravljeni isključivo od najboljih prirodnih i organskih sirovina. Sirovine za proizvodnju Dr.Organic proizvoda su brižljivo odabrane, a prikupljaju se iz različitih, zelenih, čistih, netaknutih dijelova svijeta te se svaki pojedini sastojak testira u strogo kontroliranim uvjetima kako bi se osiguralo jamstvo kvalitete svakog proizvoda. Kombinirajući najnovija znanstvena dostignuća u postupku ekstrakcije, Dr.Organic garantira da su svi aktivni sastojci sačuvani u procesu proizvodnje. Iz tog razloga su Dr.Organic proizvodi istinski djelotvorni.

Naše prirodno okruženje opskrbljuje nas brojnim biljem, travama, vitaminima i mineralima. Sve te prirodne komponente posjeduju višestruka blagotvorna svojstva. Stoljećima je autohtono stanovništvo raznih kultura diljem svijeta koristilo upravo ono što im je sama priroda podarila kako bi očuvali svoje zdravlje i vitalnost. Počevši od čajevca iz Australije kojeg više od tisuću godina koriste Aboridžini, manuke s Novog Zelanda priroda obiluje bogatstvom svojih plodova - čuvara našega zdravlja. Dr.Organic je koristeći te prirodne sastojke razvio djelotvorne proizvode za kosu, njegu lica i tijela te zuba i desni.

Pri izradi svih proizvoda Dr. Organic koriste se isključivo najkvalitetnije prirodne i organske sirovine. Sastojci koji dolaze iz različitih krajeva svijeta podvrgnuti su temeljitim ispitivanjima kako bismo bili sigurni da su u skladu s našim strogo postavljenim smjernicama o kvaliteti. Primjenom najnovijih znanstvenih metoda ekstrakcije, u proizvodima Dr. Organic očuvani su svi aktivni sastojci koji ih čine istinski učinkovitima. Proizvodi Dr. Organic nisu testirani na životinjama, ne sadrže štetne kemikalije, sastojke životinjskog podrijetla, GMO sastojke, mineralna ulja niti parabene.

Unutar Dr. Organic brenda naći ćete linije od čajevca, manuke, aloe vere i vitamina E.

Dostupno u bio&bio trgovinama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.