Novitet iz Diora stvoren za proljetnu ljepotu usana će vas oduševiti - lagan, odlično pigmentiran i praktičan za nanošenje! Dior Addict Fluid Stick daje prekrasne rezultate sa samo jednim nanošenjem – intezivna boja klasičnog ruža i zapanjujući sjaj sjajila u samo jednom proizvodu i samo jednom potezu. Dior Addict Fluid Stick nije sjajilo, nije ni ruž, a ni lak za usne. To je prvi hibridni ruž koji je sve to!

dior addict fluid stick

Dior Addict Fluid Stick je nevjerojatno nježna i lagana pigmenirana tekućinu koja se jedva osjeća na usnama. S druge strane, postojana je, a pigment je vrhunski. Kombinira maksimalan učinak u boji, sjaju i osjećaju kao da ne nosite ništa na usnama. Boja i sjaj stapaju se u hibrid između ruža, sjajila i laka za usne, i to za maksimalni učinak. Za razliku od klasičnih sjajila, Dior Addict Stick ne sadrži vosak koji može sputavati njegovu teksturu nego je formuliran s vodom što mu daje nevjerojatnu lakoću i ugodu na usnama. Pakiranje daje dojam da se radi o ružu, a inovativni aplikator pokupi dovoljno boje za jedan nanos sa savršenom preciznošću i nevjerojatnom lakoćom.

dior addict fluid stick

Dior Addict Fluid Stick dolazi u 16 vibrantnih nijansi od kojih su četiri IT-nijanse za ovo proljeće – Pandore, Aventure, Wonderland i Mirage. Njihova imena su inspirirana raskošnim Dior Couture modnim komadima.

Cijena: 237 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.