Koliko ste puta čeznutljivo gledali u nečije trepavice priželjkujući upravo takav look? Tu na scenu stupaju istinski beauty majstori iz Avona - Mark. Big & Phenomenal maskara i magnetne trepavice

avon trepavice

Znate kako kažu – ne postoji druga prilika za prvi dojam. A najdirektniji kontakt s drugima uspostavljamo očima, otvorenim pogledom koji poručuje: pažljivo slušam sve što mi govoriš. U tom kreiranju fenomenalnog looka koji osvaja maskara je ženski saveznik još od Prvog svjetskog rata, kada je bila u obliku kompaktne smjese i načinom nanošenja podsjećala na kremu za cipele. Srećom, stvari su se otad promijenile, a maskare nove generacije mogu sve – produžiti trepavice, dati im gustoći i volumen i pritom ih njegovati. A za dodatan wow efekt, tu je i revolucionaran izum iz Avona – magnetne trepavice koje se lako stavljaju i još lakše ostavljaju bez daha.

avon trepavice

Mark. Big & Phenomenal maskara kreira odvažan izgled trepavica: fenomenalan pogled koji može hipnotizirati. Ekskluzivna 3 u 1 elastična četkica osigurava poseban volumen i savršenu količinu boje, razdvajajući trepavice od krijena do vrha i definirajući svaku posebno.

 

avon trepavice

Magnetne umjetne trepavice za spektakularan pogled trenutno i lako, bez ljepila i oštećenja prirodnih trepavica. Za višekratnu upotrebu: pričvršćavaju se pomoću sićušnih magneta!

U Avon katalogu, cijene:

Mark. Big & Phenomenal maskara; 44,90 kn
Magnetne trepavice; 79,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.