Osjetljivu i netolerantnu kožu svakodnevno prati osjećaj neugode kao i česte iritacije. Na ovom tipu kože mogu se pojaviti povremene ili trajne nepravilnosti, a posebno je osjetljiva na sastojke koji se koriste u kozmetici i proizvodima za šminkanje. Zato otkrijte super novitete stvorene baš za one najosjetljivije

la roche posay, šminka za osjetljivu kožu

Osjetljivoj koži potrebna je svakodnevna njega i uporaba prilagođene kozmetike za kožu kao i proizvoda za šminkanje. Predstavljamo vam make-up novitete iz La Roche-Posaya - tekući puder, kompaktni puder i maskaru - koji su stvoreni upravo za žene s preosjetljivom kožom i očima.

Toleriane Teint je visokotolerantni korektivni puder koji pruža idealno prekrivanje u savršenom skladu s osjetljivom kožom. Dostupan je u 2 iznimno nježne teksture, savršeno prilagođene potrebama i željama žena sa osjetljivom kožom:

Toleriane Teint tekući korektivni puder za sve tipove osjetljive ili netolerantne kože te Toleriane Teint Mineral kompaktni puder korektor tena za normalnu do mješovitu osjetljivu ili netolerantnu kožu. Oba su dostupna u 3 nijanse za svaki ten: 11 - Light Beige, 13 - Sand Beige, 15 - Golden.

la roche posay toleriane teint i respectissime maskara

Također, oči i područje oko očiju jedno je od najosjetjivijih dijelova tijela i jedno od područja kojemu najviše štete moderni urbani agresori, zbog čega je broj žena s osjetljivim očima u današnje vrijeme sve veći i veći.

Ova se osjetljivost manifestira u obliku bockanja, suzenja, crvenila, suhoće očiju i reakcija u obliku alergije ili netolerancije pri uporabi određenih kozmetičkih proizvoda za šminkanje očiju.

Respectissime visokotolerantne maskare pružaju iznimno zadovoljstvo šminkanja za osjetljive oči zahvaljujući strogo odabranim sastojcima.

Dostupne su u crnoj boji u 2 verzije:

Respectissime Densifieur maskara za volumen trepavica te Respectissime Extension maskara za povećavanje i produljenje trepavica.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.