Acqua Colonia kolekcija od veljače ove godine upotpunjena je novom mirisnom varijantom: 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint. I u ovom se, kao i u dosadašnjim mirisima, kombiniraju dva kontrastna glavna sastojka kako bi se stvorio neodoljiv olfaktivni aranžman. Moderni sastojci liči i bijela menta obogaćuju liniju izuzetnim egzotičnim mirisima

acqua colonia lychee white mint

Mirisom Lychee & White Mint, kreatorica mirisa Natalie Gracia-Cetto uspjela je stvoriti ekspresivan miris s jasnoćom i profinjenošću. Nadahnula ju je nova svijest potrošača o zdravlju, želja za zdravim načinom života i trend korištenja egzotičnih sastojaka iz prirode u kozmetici i osobnoj njezi.

acqua colonia lychee white mint

Svojim inovativnim, neobičnim sastojcima 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint odudara od drugih Eaux de Cologne. Moderna svježina kompozicije potiče naša osjetila da se prepuste nečem novom: transparentna voćnost i blaga svježina mente dolaze u međusobnu ravnotežu. Ova neočekivana igra stvara poseban olfaktivni preokret.

acqua colonia lychee white mint

Život je slavlje i puno je ljepši kada ponekad monotonoj svakodnevnici izlazite u susret s veseljem i dobrim raspoloženjem: 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint uzbudljiv je miris koji vas vodi u tropske svjetove i svojom egzotičnom svježinom osigurava dobro raspoloženje.

acqua colonia lychee white mint

Transparentno-voćna nota ličija susreće neobično nježan akord mente, stvarajući osnažujuću kreaciju koja uzima sasvim novi zamah – i čini dobar dan još boljim!

acqua colonia lychee white mint

4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint je dostupan u drogeriji Müller.

Cijene:
Eau de Cologne Eau de Cologne Splash & Spray 170 ml; 332 kn

Eau de Cologne Natural Spray 50 ml; 198 kn
Body Care Aroma Shower Gel 200 ml; 93 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.