Šamponi za suho pranje kose sve su popularniji i postaju jedan od najtraženijih proizvoda za styling i njegu kose. Naročito su korisni u situacijama kad zbog posla, brzine ili nekog drugog razloga nismo u mogućnosti oprati kosu, a potrebna joj je svježina i uredan izgled

batiste sweetie

Dobro poznati Batiste šamponi za suho pranje ovog su proljeća promijenili svoje ruho! U novoj i neodoljivoj ambalaži postaju pravi proljetni must have proizvod za osvježavanje frizure. Batiste šamponi za suho pranje dolaze iz Velike Britanije, nalaze se u obliku spreja, te su idealni za sve tipove i boje kose, kao i za različite stilove frizura.

Na hrvatskom tržištu Batiste nudi nekoliko verzija šampona: Blush s još više svježine i mirisa cvijeća, Divine Dark za tamniju kosu u svim nijansama čokolade, Cherry s mirisom trešanja, a koji na novoj ambalaži umjesto trešanja ima sakrivene pusice, XXL volume za izuzetnu punoću kose, te novi proljetni favorit - neodoljivo sladak SWEETIE na čijoj se ambalaži kriju male babuške.

Jedan od glavnih sastojaka svih Batiste šampona je rižin škrob koji djeluje tako da skuplja masnoću i umanjuje onaj neželjeni sjaj te joj daje osjećaj svježine. Njihova najveća prednost je brz i dugotrajan učinak, a praktični su i prilikom putovanja. Sve verzije Batiste šampona jednostavne su za korištenje: potrebna je samo minuta vremena kako bi se Batiste sprej nanio na kosu, raspršio i umasirao u tjeme, nakon čega je kosa čista i svježa, a frizura ponovno kao nova! Batiste šamponi za suho pranje ne ostavljaju tragove niti na kosi niti na odjeći.

Batiste SWEETIE je novitet na tržištu. „Najslađi" od svih Batiste šampona, Sweetie je prožet notama maline i vanilije koje pomažu ukloniti višak masnoće i oblikovati frizuru. Kosa na taj način dugoročno postaje sjajnija, čvršća i lakše se oblikuje.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.