Vrhunske performanse, pametna tehnologija, medicinski silikon i 265 dana korištenja na samo jednom punjenju - Nova FOREO ISSA mini 3 sonična četkica za zube donosi revoluciju u dentalnu higijenu 

foreo issa mini 3 darivanje

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoju FOREO ISSA mini 3 soničnu četkicu za zube s inovativnom hibridnom glavom koja osigurava detaljno 360° čišćenje zubi i nježnu masažu desni, su:

ISABEL KLARICH, RIJEKA

VLATKA ANZIć, KARLOVAC

foreo issa mini 3 darivanje

Kako do zdravog i sjajnog osmijeha na praktičan i zabavan način? Upoznajte FOREO ISSA mini 3 – novu, ultrahigijensku 4-u-1 soničnu četkicu beauty tech brenda FOREO, koja je od danas dostupna u Hrvatskoj! Uz revolucionarnu patentiranu tehnologiju koja omogućuje 265 korištenja na samo jednom USB punjenju, ISSA mini 3 kombinira nježne i učinkovite T-Sonic pulsacije s inovativnom hibridnom silikonskom glavom otpornom na bakterije - za učinkovitu i jednostavnu higijenu cijele usne šupljine. 

foreo issa mini 3 darivanje

Ova sonična četkica ima ergonomski švedski dizajn koji prati oblik usne šupljine za detaljno čišćenje zubiju, desni, obraza i jezika, a dostupna je u šarenim nijansama sa izmjenjivim glavama: Summery Sky, Mango Tango i Wild Strawberry. Šlag na torti? Inovativni smiley koje zasvijetli nakon 2 minute pranja i podsjeća na novo četkanje 12 sati nakon pranja zubi. Dentalna higijena nikad nije bilo tako jednostavna, učinkovita i zabavna!

foreo issa mini 3 darivanje

Po čemu se sonična četkica FOREO ISSA mini 3 razlikuje od običnih električnih četkica za zube?

POTPUNA ORALNA HIGIJENA ZA ZUBE, DESNI, OBRAZE I JEZIK

ISSA mini 3 ima inovativnu hibridnu glavu koja osigurava detaljno 360° čišćenje zubiju i nježnu masažu desni, uz poleđinu koja služi za čišćenje jezika i obraza. Klinički je dokazano da ova četkica smanjuje plak i poboljšava cjelokupno oralno zdravlje za 140%.

NJEŽNA I UČINKOVITA SONIC PULSE TEHNOLOGIJA

Nježnim i učinkovitim T-Sonic pulsacijama, ISSA mini 3 nudi najnapredniju oralnu njegu na tržištu kako bi svi mogli uživati u kvalitetnoj oralnoj higijeni, savršeno prilagođenoj njihovim potrebama u prve i zadnje 2 minute u danu. 

foreo issa mini 3 darivanje

PRIRODNI RUČNI POKRETI I REZULTATI ELEKTRIČNOG ČETKANJA

Za razliku od drugih električnih četkica za zube, ISSA mini 3 ne zahtijeva mijenjanje vašeg uobičajenog stila pranja zubiju – ona ga jednostavno čini boljim, zdravijim i učinkovitijim kako biste mogli uživati u svim prednostima električne četkice za zube, bez ulaganja dodatnog truda. 

PAMETNI ŠVEDSKI DIZAJN

ISSA mini 3 je 100% vodootporna i dizajnirana bez BPA i ftalata za maksimalnu sigurnost i zdravlje, punjiva preko USB-a i zaštićena travel-lockom i futrolom za jednostavno putovanje. Može se koristiti i do 265 dana na samo jednom punjenju, a njezina glava može trajati i do 6 mjeseci bez da joj zatreba zamjena, što ju čini jako praktičnom i odličnom investicijom u vašu oralnu higijenu. Uz to, smiley će zasvijetliti na kraju vaše 2-minutne rutine i 12 sati nakon nje – kako bi vas podsjetio na novo pranje. 

foreo issa mini 3 darivanje

ISSA mini 3 također ima FOREO ISSA mini hibridnu glavu četkice, koja se može pohvaliti sljedećim karakteristikama: 

• Ekstra izdržljivi materijal za 6 mjeseci korištenja i maksimalnu zaštitu desni.

• Ergonomski dizajn koji osigurava dosezanje svakog dijela usta i istovremeno čišćenje zubiju i desni.

• Pouzdana hibridna kombinacija medicinskog silikona i PBT dodirnih točaka: učinkovita protiv plaka, a nježna prema desnima. 

• Ergonomski valovi na poleđini četkice za učinkovito i nježno četkanje jezika i unutarnje strane obraza.

• Izmjenjive glave. 

foreo issa mini 3 darivanje

Uz ISSA mini 3 četkicu ste u najboljim rukama. Sve što trebate napraviti je uživati u vrhunskoj oralnoj njezi i zdravom i lijepom osmijehu!

ISSA mini 3 je dostupna kod službenih FOREO partnera: DouglasSancta Domenica i Tehno Mag trgovinama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.